سلام. منم یه فیبروم ساب سروزال 10 سانتی داشتم که تایه ماه بعدش که رفتم برای میوکتومی 2 سانت بزرگتر شده بود . دکترمم گفت علاوه برا اون ده تا فیبروم ریز هم داشتی که برات درآوردمشون که تو سونو مشخص نشده بودن. من دوهفته بیمارستان مادر یزد عمل شدم الانم حالم خوبه فقط جای عمل یه کم درد میکنه.😉
اینم بگم منم پنج ساله ازدواج کردم و بچه ندارم با یه iui ناموفق. و اینکه دکتر گفت اینقدر فیبرومت بزرگ بوده که جلوی دهانه رحمتو کلا گرفته بوده . هیچ علائم و دردی هم نداشتم فقط احساس میکردم زیر شکمم سفت شده
سلام .طب سنتی که به نظرم فقط برای مشکلات گوارشی خوبه .من که ناباروری دارم و نتیجه ای ازش ندیدم .یکسال الکی داروهای گیاهی به خوردم دادن.اما الان خداراشکر یه دکتر خوب پیدا کردم و در حال اقدامم.
سلام .خواهر من فیبروم داشت و دوتا از دکترا بهش گفتن باید عمل کنه.بردمش پیش دکتر خودم که فوق تخصص نازاییه. گفت اصلا نیاز به عمل نیست چون فیبروماش ربطی به حفره رحم نداره.فقط دارو داد.
سلام .خواهر من فیبروم داشت و دوتا از دکترا بهش گفتن باید عمل کنه.بردمش پیش دکتر خودم که فوق تخصص ناز ...
چه دارویی؟
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.