2777
2789
من دوستم با فیبرومهای خیلی بزرگ دوقلو به دنیا اورد. 

سلام عزیزم میشه از دوستت بپرسی چطوری باردارشد ؟دارو خورد؟اخه من ۷ماهه اقدامم ولی باردار نشدم گفتم شاید از فیبرمه!!!

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏

سلام. منم یه فیبروم ساب سروزال 10 سانتی داشتم که تایه ماه بعدش که رفتم برای میوکتومی 2 سانت بزرگتر شده بود . دکترمم گفت علاوه برا اون ده تا فیبروم ریز هم داشتی که برات درآوردمشون که تو سونو مشخص نشده بودن. من دوهفته بیمارستان مادر یزد عمل شدم الانم حالم خوبه فقط جای عمل یه کم درد میکنه.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم منم پنج ساله ازدواج کردم و بچه ندارم با یه iui ناموفق. و اینکه دکتر گفت اینقدر فیبرومت بزرگ بوده که جلوی دهانه رحمتو کلا گرفته بوده . هیچ علائم و دردی هم نداشتم فقط احساس میکردم زیر شکمم سفت شده  

فیبروم رحم مانع از بارداری میشه تا زمانی که درمان نشه بارداری رخ نمیده

خواهرم من فیبرومش کوچیک بود خداروشکر ولی دوستش بزرگ و مجبور شد که رحمش در بیاره

ولی خواهرم خانم دکترش تدین براش با دارو درمان کرد.

الان یه دختر تپل خوشگل داره

سلام عزیزم میشه از دوستت بپرسی چطوری باردارشد ؟دارو خورد؟اخه من ۷ماهه اقدامم ولی باردار نشدم گفتم شا ...

سلام خوبین؟ شما باردار شدین؟ یا به خاطر فیبروم باردار نشدین؟ منم فیبروم دارم اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم

سلام خوبین؟ شما باردار شدین؟ یا به خاطر فیبروم باردار نشدین؟ منم فیبروم دارم اقدام کردم ولی نتیجه نگ ...

سلام نه باردارنشدم واسه فیبرمم هم هیچ کاری نکردم

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏

سلام .طب سنتی که به نظرم فقط برای مشکلات گوارشی خوبه .من که ناباروری دارم و نتیجه ای ازش ندیدم .یکسال الکی داروهای گیاهی به خوردم دادن.اما الان خداراشکر یه دکتر خوب پیدا کردم و در حال اقدامم.

سلام .خواهر من فیبروم داشت و دوتا از دکترا بهش گفتن باید عمل کنه.بردمش پیش دکتر خودم که فوق تخصص نازاییه. گفت اصلا نیاز به عمل نیست چون فیبروماش ربطی به حفره رحم نداره.فقط دارو داد.

سلام .خواهر من فیبروم داشت و دوتا از دکترا بهش گفتن باید عمل کنه.بردمش پیش دکتر خودم که فوق تخصص ناز ...

چه دارویی؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.