2777
2789
عنوان

خانما کسی اینجا حق طلاق داره

139 بازدید | 14 پست

میشه درموردش توضیح بدین 

حق طلاق و مهریه باهم هست یا هرکدوم‌رو باید جداگونه داخل محضر بگیم تا ثبت بشه؟

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

دارم

سیزده سال از زندگی مشترک گذشته بود رفتیم محضر وکالت طلاق گرفتم بدون بخشش مهریه،به شدت هم تاکید کردم مهریه نمیبخشم حواسم هم بود برگه ای که امضا میکنم این موضوع قید شده باشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دارمسیزده سال از زندگی مشترک گذشته بود رفتیم محضر وکالت طلاق گرفتم بدون بخشش مهریه،به شدت هم تاکید ک ...

کاش شوهر منم راضی بشه بده،شما چطور راضیش کردین؟ب من میگه مهرتو ببخش تا بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش شوهر منم راضی بشه بده،شما چطور راضیش کردین؟ب من میگه مهرتو ببخش تا بدم

ماجراها داشتیم، بارها قول‌هایی داده بود و زیرش زده بود ولی توی این موضوع نشونش دادم توی درخواستم قاطعیت دارم، راه در رو نداشت 

سه سالی از اون روز میگذره،خودش یکی دو بار تو بحث گفته تو که کاغذت هم گرفتی بخواهی بری راحتی

ولی من دیگه هرگز حرفی از این موضوع نزدم تو این سه سال

قابل توجه اونایی که میگن زنها احساساتی هست حق طلاق با خانم ها باشه فرت جدا میشن

خدا میدونه چقدر پشیمان هستم موقع عقد مثل بز سرم رو انداختم پایین تند تند امضا زدم بدون اینکه حقوق انسانی خودم رو طلب کنم

دارمسیزده سال از زندگی مشترک گذشته بود رفتیم محضر وکالت طلاق گرفتم بدون بخشش مهریه،به شدت هم تاکید ک ...

همسرتون بعدش بهتر شد رفتارش؟

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
ماجراها داشتیم، بارها قول‌هایی داده بود و زیرش زده بود ولی توی این موضوع نشونش دادم توی درخواستم قاط ...

تاثیری هم‌داشت 

ماجراها داشتیم، بارها قول‌هایی داده بود و زیرش زده بود ولی توی این موضوع نشونش دادم توی درخواستم قاط ...

ب منم نمیده ،برا منم بارها زده زیر حرفش.

ولی من بچه دارم الانم بردتش من نرفتم دارم دق میکنم 

ب منم نمیده ،برا منم بارها زده زیر حرفش.ولی من بچه دارم الانم بردتش من نرفتم دارم دق میکنم

خدا بهتون آرامش بده،امیدوارم شادی و آرامش پیش راهتون باشه،من هم مادر هستم،من یه آتو بزرگ از همسرم دستم رسید خیلی دوست ندارم ماجرا رو باز کنم،از آبرو ریزی ترسید ،من هم دیدم تنور داغ هست چسبوندم

دلگرمم

🥲🥲🥲

دلگرمم

بیشتر بخاطر اینکه رفتارای گذشته تکرار نشه میخوام

نمیدونم چه کاری درسته

سلام عزیزم 

میشه درخواست دوستیمو قبول کتی

یا همینجا سوالمو جواب بدی؟

راجب پسرت

بدغذاییش از بین رفت؟

اگه آره

کار خاصی انجام دادی

ممنون میشم جواب بدی♡

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کتییا همینجا سوالمو جواب بدی؟راجب پسرتبدغذاییش از بین رفت؟اگه آ ...

سلام عزیزم ن همچنان بدغذاست 

دیگه اصرار برا خوردن نمیکنم