2777
2789

مثلا چطوری خونه رو برق میندازید 

یا چجوری یه غذاتون خوشمزه تر میشه

هرچی تو خونه داری تو چنته دارید بگید که از همدیگه یاد بگیریم

غذا باید زود درست کنی جا بیفته. برنج خوب دم بکشه. سالاد زود درست نکنید بد میشه. مواد اولیه خوب. روب ...

ولی من سالاد رو زود درست کرده بودم اونروز سس هم زده بودم خیلی خوشمزه شده بود🙈 روغن خوب مث چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرف کثیف باشه نخوام بزارم داخل ماشین سریع میشورم خونه و اشپزخونرو نمیزارم بهم ریخته بشه هرروز جارو میزنم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
مثلا من غذاهایی که گوجه میخواد یا پوستشو میگیرم یا کلا پورش میکنمکلا گوجه با پوست تو غذا بد میشه

دقیقا

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
واقعا هرروز جارو میکشی؟ فرشا پدرشون درمیاد که

سرامیکارو پرزو موی بدن همسرم میریزه بدم میاد میبینم

سرامیکارو پرزو موی بدن همسرم میریزه بدم میاد میبینم

این سرامیک پدر ادمو درمیاره هرچقد تمیز میکنی باز یه مو میزنه به چشم

هی طی میکشم هی رد پا میوفته پارکت خوبه اذیت نداره 

این سرامیک پدر ادمو درمیاره هرچقد تمیز میکنی باز یه مو میزنه به چشمهی طی میکشم هی رد پا میوفته پارکت ...

ای گفتی منم انقد حساسم رو سرامیک