یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ظرف کثیف باشه نخوام بزارم داخل ماشین سریع میشورم خونه و اشپزخونرو نمیزارم بهم ریخته بشه هرروز جارو میزنم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
مثلا من غذاهایی که گوجه میخواد یا پوستشو میگیرم یا کلا پورش میکنمکلا گوجه با پوست تو غذا بد میشه
دقیقا
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
سرامیکارو پرزو موی بدن همسرم میریزه بدم میاد میبینم
این سرامیک پدر ادمو درمیاره هرچقد تمیز میکنی باز یه مو میزنه به چشمهی طی میکشم هی رد پا میوفته پارکت ...
ای گفتی منم انقد حساسم رو سرامیک