2777
2789
عنوان

بهم چی میگی(علامت سوال)

130 بازدید | 17 پست

سلام:)

امیدوارم حالتون خوب باشه🌸

اگه خودتون برگردین به ۱۸ سالگی چه کارایی رو انجام میدادین یا چه کارایی رو انجام نمیدادین ؟

توصیتون به من چیه،فکر کنین خواهر خودتونم بهم چی میگین ؟

ب فکر درسمم اصلا ب پسر و اینا فکر نمیکنم حتی درحد کراش ریز

سعی میکنم ی زبان دیگ یاد بگیرم 

درکل وقتمو واسه رفاقت ها و دوستی های پوچ هدر نمیدم

خداروشکر خودم همه اینکارو کردم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب فکر درسمم اصلا ب پسر و اینا فکر نمیکنم حتی درحد کراش ریزسعی میکنم ی زبان دیگ یاد بگیرم درکل وقتمو ...

من خودم بین درس خوندن و کار کردن گیر کردم🥲

نمیدونم واسه کنکور بخونم برم دانشگاه یا کار کنم

من خودم بین درس خوندن و کار کردن گیر کردم🥲نمیدونم واسه کنکور بخونم برم دانشگاه یا کار کنم

اگ واقعا اراده پشت کنکور بودن رو داری بنظرم ارزش ریسک داره

بحث ایندته

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اگه بخوام بخونم واقعا میتونم صد خودمو میزارمولی یکم میترسم از اینکه برمو پشیمون بشم

نه اگ رشته ی خوب بری هیچوقت پشیمون نمیشی

دقیقاولی مشکل اینجاست رشته ی من هیچکدوم اینده ای ندارنانسانیم

اتفاقا انسانی تنوعش بیشتره خیلی کارا میشه باهاش کرد

خودت ب چی علاقه داری؟ 

تاریخ یا جامعه شناسی یا آمار درکل علاقه ات ب چیاست

اتفاقا انسانی تنوعش بیشتره خیلی کارا میشه باهاش کردخودت ب چی علاقه داری؟ تاریخ یا جامعه شناسی یا آما ...

خودم روانشناسی رو خیلی دوس دارم

ولی از هرکسی میپرسی راضی نیست ،یا میگن سخته یا میگن نمیشه به درآمد رسید از این رشته

واقعا ادم گیج میشه  

خودم روانشناسی رو خیلی دوس دارمولی از هرکسی میپرسی راضی نیست ،یا میگن سخته یا میگن نمیشه به درآمد رس ...

بنظرم اگ واقعا تو ی کاری خبره باشی و علاقه داشته باشی ب درامد میرسی 

این همه روانشناس موفق هست

میتونی بعدا توی اینستا پیج بزنی و جاهایی مثل اسنپ و ... مشاوره بدی . خیلی هم رشته عالی هست

بنظرم اگ واقعا تو ی کاری خبره باشی و علاقه داشته باشی ب درامد میرسی این همه روانشناس موفق هستمیتونی ...

هعی چی بگم والا

روانشناسی رو بیش از حد خوشم میاد ولی بعضیا دلسردم کردن

هرکیم از راه میرسه میگه مگه دیونه ای میخوای روانشناسی بخونی😐🤐