2777
2789
عنوان

به صاحبکارم جواب رد دادم😭

395 بازدید | 24 پست

تو تاپیک قبلیمم هست که گفتم صاحبکارم از من خوشش اومده و میخواست بیاد خواستگاریم

ولی من دلم پیش یکی دیگه گیره

میدونستم اگه قرار باشه باهاش ازدواج کنم اون آدمی که بهش علاقه دارم باید تا اخر عمرم ببینمش

برای همین تصمیم گرفتم جواب رد بدم که دیگه نه صاحبکارم ببینم و‌نه اونی که بهش علاقه دارم تا فراموش بشه

وقتی جواب رد دادم بهش مثل ابربهار گریه میکرد 😭

لعنت بهم

بنظرتون تصمیم درستی گرفتم؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت برای اقایون نسوزه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نه ،گند زدی باید عاقلانه فکر میکردی

یعنی نباید جواب رد میدادم؟

اخه پسره همه چی داره هردختری ارزوشه همچین‌کسی بیاد خواستگاریش ولی من بخاطر یک عشق به یک‌ادم نادرست لگد زدم‌به بخت خودم😢

اگه حسی بهش نداشتی کلا و هیجوره در اینده هم ازش خوشش نمیومد کار درستی کردی ردش کردی. 

ولی اگه بخاطر اونی که دوسش داری بهش جواب رد دادی اشتباه کردی. 

ادم نقدو ول نمیکنه نسیه رو بچسبه بعدم معمولا نیست اونی که دوس داری اصلا به ازدواج باتو فکر کنه یا نه ازینور یه کیس خوب برای ازدواج رو پروندی. 

فقط میتونم بگم چ شرایط سختی

من طاقت دیدن گریه ی بقیه رو به خاطر خودم ندارم  

درکل نمیشه دلت پیش یکی دیگ باشه اما با یه نفر دیگ ازدواج کنی به نظرم درست نیست

کاش میتونستی دل بکنی و ازدواج کنی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اگر به عشقت نمیرسی چرا اینو رد کردی

اولش میخواستن من با اون اوکی کنن

خودم قبول نکردم اخه پسره بسیار بی مسئولیته

حتی شنیدم که سال ها پیش با یکی عقد کرده دختر ازش جدا شده

ولی بهش علاقه دارم

گفتم جواب رد بدم که فقط نبینمش از یادم بره

همیشه برو سمت اونی که دوست داره نه اونی ک دوسش داری من اشتباه کردم ی روزی رفتم سمت اونی ک دوسش داشتم ...

نه همیشه جواب نمیده

منم کسی رو ک دوسم داشت انتخاب کردم

الان پشیمونم عین چی

کاش کسی رو ک دوست داشتم انتخاب میکردم اینقدر نمیسوختم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی