2777
2789
عنوان

دیگه جواب نداد چرا

266 بازدید | 19 پست

باهم بحث کردیم و اخرش عذر خواهی کرد و گفت من بد برداشت کردم ولی من هی ادامه دادم ک اگه نمیخوای با من در ارتباط باشی بگو و ناراحت شدم و... دیدم دیگه جواب نداد ولی تو اینستا ک بهش پیام دادم لایک کرده بود، یعنی از من بدش میاد یا میخواسته سکوت کنه تا دعوا ادامه پیدا نکنه یعنی دلیلش چیه 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت کرده. ولی ممکنه بخاطر همین بحث کش دادن ها ول کن بره.

الان من چیکار کنم دیگه پیام ندم تا خودش چیزی بگ؟ 

عزیزم شما با توجه به شناختی که ازش داری احتمالا بتونی حدس بزنی ، ما که اصلا ایشون رو نمی‌شناسیم و از دلش خبر نداریم . اما پیشنهادم اینه دیگه هیچ پیامی نده و ارتباط نگیر یکم زمان‌‌ بده بهشون .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ولش کن مهم نیست ما تو روستامون قدیما میگفتین هر کی قهر کرد خودشو بی بهر کرد حالا شما هم میتونید این بیت رو براش بفرستین  شک نکنید فوری تماس میگیره رو ماها که جواب میداد 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

اشتباه منو کردی منم مناسب ترین ادم زندگیمو سر بحث الکی از دست دادم .اینو بدون دنیای مردانه با زنا فرق دار ما بحث دوست داریم مردا ولی نه.وقتی معذرت خواهی کرد دیگ دلیل ادامه دادنت چی بود.چند روز کاریش نداشته باش به هیچ وجه بعد بدون بحث از دلش درش بیار

خب خواسته تمومش کنی

اخه من ازش پرسیدم اگه از رابطه با من راضی نیستی بگو و کلی حرف دیگه یعنی میخواسته اروم بشم؟ 

عزیزم شما با توجه به شناختی که ازش داری احتمالا بتونی حدس بزنی ، ما که اصلا ایشون رو نمی‌شناسیم و از ...

مرسی

ولش کن مهم نیست ما تو روستامون قدیما میگفتین هر کی قهر کرد خودشو بی بهر کرد حالا شما هم میتونید این ...

واسه ما جواب نمیده😅

اشتباه منو کردی منم مناسب ترین ادم زندگیمو سر بحث الکی از دست دادم .اینو بدون دنیای مردانه با زنا فر ...

بعد چند روز؟ 

چی براش بنویسم بهتره؟ 

اشتباه منو کردی منم مناسب ترین ادم زندگیمو سر بحث الکی از دست دادم .اینو بدون دنیای مردانه با زنا فر ...

میشه همین الان براش بنویسم؟