2777
2789
عنوان

دیگه جواب نداد چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 19 پست

ببین مردا از پر حرفی خوششون نمیاد آروم باش و حرکتی نزن

بی خیال باش تا ببینی چیکار میکنه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بعد چند روز؟ چی براش بنویسم بهتره؟

من راهنمای خوبی نیستم اما حداقل ده روز بهش زمان بده بعدم اگر حرفی زدی در مورد اون بحث هیچی نگو.اما از کسی بپرس ک بلد ک چجوری شرو کنی.من دلم میسوزه واسه ادمایی ک اشتباه منو کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=354356571]میشه همین الان براش بنویسم؟ [/QUOTE تو رو خدا چرا کپی بیس رفتار منو میکنی چرا کمی صبر نمیکنی سخته میدونم ادم روانی میشه از این وضع اما چند روز زمان بده استباه نکن کمتر از پنج روز پیام بدی فاتحه رابطه رو بخون/منظورم از پنج روز این نیس ک معجزه میشه منظورم اینه زمان بده ک درست شه/

واسه ما جواب نمیده😅

😂😂😂انشاالله  که همیشه  لبخند بر لبتون جاری عشق در دلتون ساری  هیچی  بهتر از آرامش وخویشتن داری زمان عصبانیت نیست وهیچ قشنگتر از این که بعداز ااشتباهمون معذرت خواهی کنیم نیست  اگه فکر می‌کنید شما مقصرین  کافیه یه معذرت خواهی کنید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .