2777
2789
عنوان

محبت كردن چه جوريه

236 بازدید | 25 پست

شوهراتون چجورى محبت ميكنه؟مثلا چه كارهايى انجام ميده

من اصلا يادم رفته نميدونم ،ما هيچ محبتى بينمون نيست

من هرشب تنها ميخوابم،پيام يا زنگ محبت آميزم نداريم

باهمم اصلا حضورى حرف نميزنيم فقط كاراى روتين صحبت ميكنيم،نميدونم من فكر ميكنم محبت نميبينم يا همه اينجورن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم پیام و زنگ محبت امیز نداریم همینکه میبینم برای زندگیمون تلاش میکنه هرچی میخوام میخره ینی محبتش ...

ببخشيد ولى بقلى يه نوازشى چيزى هم بينتون نيست؟

من همونم ندارم،خودمو بقل ميكنم نوازش ميكنم بعدش ميگم خاك توسرت ديونه اى ،به حال خودم گريه ميكنم

تو پیش قدم بشو 

من خیلی وقتا خودم پیش قدم میشم مردا خیلی این چیزارو بلد نیستن مشکلات و فشار های زندگی هم باعث میشه کلا حواسشون نباشه

من همونم ندارم،خودمو بقل ميكنم نوازش ميكنم بعدش ميگم خاك توسرت ديونه اى ،به حال خودم گريه ميكنم

این دیگ خیلی بدع

باهاش سرد باش بزار اون بیاد سمتت

التماس دعا

🥺🥺بگردم منم خیلی کمبود محبت دارم واقعا سخته بااینکه اوایل میمردیم واسه هم حالا هم دوسش دارم ولی این کاراش داره از چشم میندازتش ولی تاقبل اون میخوام خودم شروع کنم ب محبت کردن شاید اونم راه افتاد اگرم راه نیفتاد حداقل بعدها میتونم اعتراضی کنم ن اینکه بگه خودت ک از من بدتر بودی 

تو پیش قدم بشو من خیلی وقتا خودم پیش قدم میشم مردا خیلی این چیزارو بلد نیستن مشکلات و فشار های زندگی ...

ديگه اعصابم نميكشه حقيقتا قبلا هميشه من پيش قذم ميشدم الان حوصله ندارم