2777
2789

منننننن. سیسا یکی بیاد بهم بگه باید با دوست صمیمی سابقم که باهم تو تابستون کات کردیم چه رفتاری داشته باشم چه واکنشی نشون بدم چی کنم کلا هلپ مییی🎀🤡

زاده ی کهکشان.

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نادیده گرفتن

البته که همیشه صلح اولویته اگه اونم مایل باشه نادیده گرفتن پلن دومه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

منم دقیقا با اکیپم تابستون کات کردم و تو کلاس تابستونی محل سگشون ندادم در حالی ک مث سگایی ک اب دهنشون بیرون ریخته بود خودشون هی دنبالم میکردن👍🏻

دی آر پیک می یو نو👍🏻

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

نه.. تو باشگاه حتی سلامم به هم نمیکنیم🎀

باورت میشه ما اصلا هیچکدوممون بهم سلام نمیدیم یعنی سرخود😂😉

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

افرین بهتت من دوسش داشتم ولی:)))

منم صمیمی ترین دوستم که ۸ سال باهاش بودم تو همون اکیپ بود

میدونی یعنی همش پیش خودم بود از من جدا نمیشد اصلا ولی از سال قبل رفت پیش اونا...و منم دیگه خط زدمش...اوناعم ی مشت بچه سیگاری ک همشون دوست پسر دارن به این کار افتخارم میکنن

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

باورت میشه ما اصلا هیچکدوممون بهم سلام نمیدیم یعنی سرخود😂😉

مام نمیکنیم. جلسه اول که دیدمش من که حواسم نبود و پشتم بهش بود ولی اون از پشت سر نیشگونم گرفت و فرار کرد منم پوکر نگاش کردم🤡

زاده ی کهکشان.
مام نمیکنیم. جلسه اول که دیدمش من که حواسم نبود و پشتم بهش بود ولی اون از پشت سر نیشگونم گرفت و فرار ...

برای منم خیلی پیش اومده😂ایکاش بامن رفیق بودی😐

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

چند سالته؟؟

15سال

چند سالته؟؟

شما چندسالته؟