2777
2789
عنوان

دوست دارید جای کی باشید

82 بازدید | 17 پست

رستگار رحمانی فرد بود که رتبه یک کنکور شد. الان همه مریضاش ازش راضین نصف ایران میشناسنش. کرمانشاهیا بهش افتخار میکنند. تو تهرانم دکترا نتونند کسیو درمان کنن میفرستنش پیش این. بعد همه مریضاش از اخلاق خوبش میگن. اونوقت من هفت روز ماه پریودی و پی ام اس قبلشو تخمک گذاریم اخلاقم سگیه همه از دستم عاصی. یه ورق کتاب میخونم میخوابم. نمونه بارز شکست تو فامیلم(منو مثال میزنن) حوصله بچمم ندارم چه برسه دکتر شم با حوصله با مریضام حرف بزنم. ارتباط خوبی هم با خدا ندارم. کاشکی جای اون بودم. تازه ماه عسل هم دعوتش کردن من تو شبکه استانی هم نمیتونم برم. 🤣یعنی تف به این زندگی که هیچ پیشرفت درونی بیرونی نداشتیم. تازه سی سالمم میشه یه دو یه سال دیگه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ من پیر شدم وقت ندارم باید زودی برم تو جلد یکی که پیشرفت کرده

هیچوقت واسه شروع و پیشرفت دیر نیست، نذار چندسال بعد چیزایی که میتونستی بدست بیاری برات تبدیل به حسرت شن.