2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرم بهم خیانت کرده 🫨

135 بازدید | 20 پست

ظهرخوابیدم توی خواب دیدم شوهرم با یه دختره دیگست و میگه منو نمیخاد خیلی حالم بدشد ازخاب بیدارشدم و بحدی بهم فشاراومده بود ک چشمام و سرم دردمیکرد خوابش خیلی واضح بود و همه اتفاقا تو ذهنمه براتون پیش اومده شماام؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

اره بسیار

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن خواب زن چپه ولی خب حساس نشو منم خواب دیدم بدتر از اینا بود و خیلی واضح ولی فقط یه کابوس ...

خیلی بدبود واقعا خدا بسر هیچکس نیاره واقعیشو

هنوز که هنوزه حالم خوب نشده 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

اسی ت روقران ت دیگ کوتاه بیا بخاطر ی خواب زندگیتو تلخ نکن ازبس تو این سایت میچرخین وفکرتون درگیره

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

من تو واقعیت اینققققدربرام اتفاق افتاده که انگشت شمارنبست،بعدبچه دارشدنمون خیانت نکرد ولی دیگه به دردمنم نخوردکلاجدامیخوابیم درحدمرگ بهش نیازدارم ولی بهانه میاره الان ۸ساله رابطه کامل نداشتیم ،

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
خیلی بدبود واقعا خدا بسر هیچکس نیاره واقعیشوهنوز که هنوزه حالم خوب نشده

ایشالا سر هیچکس نیاد 

درک میکنم وقتی یه خواب بد میبینی کل روزت ممکنه حالت خوب نباشه 

یکی دو روز بگذره خوب میشی 

اسی ت روقران ت دیگ کوتاه بیا بخاطر ی خواب زندگیتو تلخ نکن ازبس تو این سایت میچرخین وفکرتون درگیره

شوهرم میگه ازبس بااین فکرامیکنی میخابی خابشومیبینی 

میگه من بفکر بدهیامم تو به چی فکر میکنی 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
من تو واقعیت اینققققدربرام اتفاق افتاده که انگشت شمارنبست،بعدبچه دارشدنمون خیانت نکرد ولی دیگه به در ...

الهی عزیزم 😔ناراحت شدم کاش برید پیش مشاور حداقل

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شوهرم میگه ازبس بااین فکرامیکنی میخابی خابشومیبینی میگه من بفکر بدهیامم تو به چی فکر میکنی

راس میگه  اسی فضای این سایت متشنجه لطفا تحت تأثیر قرار نگیر

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

الهی عزیزم 😔ناراحت شدم کاش برید پیش مشاور حداقل

اوایل ازدواج رفتیم اینقدر قشنگ و حرفه ای دروغ میگه که روانشناس هم گفت شوهرت خیلی دوستت داره دوست داشتن اگه اینه می‌خوام هرگز نباشه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌