2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی دلم تنگه عروسیه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اره دقیقااا،عروس و داماد برن عکاسی فقط

اصلا این همه خرجم بکن از جیبت بزن تو این اوضاع بد بخاطر یه شب ؟که چی تهش؟؟که به همه بگی اره من شوهر کردم ؟

نمیتونم درک کنم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

وای منم به مامانم همینو میگم😂😂میگم اگر این همه عروسی رفتیم بخوان جبران کنند تعداد مهمون ها سر به ف ...

حالا من انقدرام نرفتم

اما عروسی نخوام، مامانم میزنه تبعیدم میکنه😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
حالا من انقدرام نرفتماما عروسی نخوام، مامانم میزنه تبعیدم میکنه😂

😂😂حالا فعلا که کسی نیومده خواستگاری ببینم چیکار باید بکنم تکلیفم مشخص بشه 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

اینهمه عروسی رفتیم بایستی بیان حساب کنن😶😂

الان دیگه نمیصرفه. هرچقدرم کادو بدن باز هزینه تالار ازش میزنه بالا. قدیما که عروسی میگرفتن هزینه تالار و کادوها یر به یر میشد یا حتی کادوها بیشترم بود ولی الان یهو یه خانواده ۴ نفره میان یک تومن میارن درصورتیکه ۴ ۵ میل هزینشون شده😂😂😂

و خدایی که در این نزدیکیست 
😂😂حالا فعلا که کسی نیومده خواستگاری ببینم چیکار باید بکنم تکلیفم مشخص بشه

بگیر حتما، چرا لباس عروس نپوشی! 

کلا

نگو نمیخوام

همه چیو بخواه

اما با کم جمعیت موافقم، نُقلی؛) 

الان دیگه نمیصرفه. هرچقدرم کادو بدن باز هزینه تالار ازش میزنه بالا. قدیما که عروسی میگرفتن هزینه تال ...

میفهمم، واقعا همینه

اما

قرضشونو بایدددد بیارن😂😑

بگیر حتما، چرا لباس عروس نپوشی! کلانگو نمیخوامهمه چیو بخواهاما با کم جمعیت موافقم، نُقلی؛)

نه مراسم میگیرم اما کوچولو با تعداد کم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی