2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم، واقعا همینهاماقرضشونو بایدددد بیارن😂😑

من شانس اوردم عروسی نگرفتم. پولشو دادن بهمون. جاریم عروسی گرفت کادوهارو خانواده شوهرم برداشتن. بنده خدا اول زندگی دست خالی رفتن

و خدایی که در این نزدیکیست 
من شانس اوردم عروسی نگرفتم. پولشو دادن بهمون. جاریم عروسی گرفت کادوهارو خانواده شوهرم برداشتن. بنده ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پسره دوست مادرم

سال ۹۶

نزدیک ۳٠٠ تومن خرج عروسیش، شد

بعدش گفت کاش ماشین خریده بودم🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️پسره دوست مادرمسال ۹۶نزدیک ۳٠٠ تومن خرج عروسیش، شدبعدش گفت کاش ماشین خریده بودم🤦🏻‍♀️

بنده خدا راس میگه. سال ۹۶ یکم رو این پول میذاشت خونه هم میخرید

بنده خدا راس میگه. سال ۹۶ یکم رو این پول میذاشت خونه هم میخرید

خونه داشتن

باورت نمیشه، تعداد مهمانا بالای ۹٠٠ نفر بود

من چندبار گم شدم=))

عروسی کم جمعیت و خلوت، خوبه

چون جشن لازمه🥺

خونه داشتنباورت نمیشه، تعداد مهمانا بالای ۹٠٠ نفر بودمن چندبار گم شدم=))عروسی کم جمعیت و خلوت، خوبهچ ...

یا خدا من حالا عاشق عروسی شلوغم. خیلی سال که نرفتم. خودمونم فامیل زیادی نداریم با فامیل پدری هم قطع رابطه کردیم. اصلا کس خاصی نمیموند بیاد عروسیم😂😂

یا خدا من حالا عاشق عروسی شلوغم. خیلی سال که نرفتم. خودمونم فامیل زیادی نداریم با فامیل پدری هم قطع ...

نه بابا

اون موقع ۱۵٠٠ هزینه لباس محلی کردم

اصلا بهم توجه نشد🥺😂

بس که شلوغ بودن

عروسی رفتم سال گذشته، ۲٠٠ نفر بودیم

خیلی عالی بود🥺

نه بابااون موقع ۱۵٠٠ هزینه لباس محلی کردماصلا بهم توجه نشد🥺😂بس که شلوغ بودنعروسی رفتم سال گذشته، ۲ ...

راس میگی اینم هست.تو شلوغی هرکی به هرکیه😂😂 من چون نرفتم‌حس میکنم خیلی خوش میگذره