2777
2789

دارم دق میکنم نی نی هفت ماهم چندروزه خون تو مدفوعشه و روزی بیست بار ب بالا بیرون روی داره و گاهی کلا پی پی نداره همینطوری خون میریزه جا پی پی  سه تا دکتر بردمش خوب نشده و ازمایش مدفوعش دفع گلبول سفید و قارچ داره و یکی از دکترا گفته مالرشیر خشک عوضش کن میگن ببلاک اچ آ بده کسی بوده بچش اینطورشده باشه کیا ازین شیرخشک استفاده کردن توروخدا کمکم کنین 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار ببلاک ای ار برا ریفلاکسش دادم بشدت اسهال شد خیلی مترسم باز اچ ا بدم میگن حساسیت ب پروتئین گاوه ولی من شش ماهه لب به محصولات گاوی نزدم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

کسی نیست ازین شیر استفاده کرده باشه 

یعنی توش پروتئین گاو نداره دیگه دارم روانی میشم سه شبه نخابیدم بچم هر ی ساعت بیرون روی داره کمکم کنین

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢

شیر اچ ا بده، صبح زود قبل از انیکه چیزی بهش بدی ،خاک شیر بشور با آب سرد سرد که توش یخ باشه بهش بده، چیزای شیرین بهش نده، سیب و رنده کن وقتی تغییر رنگ داد بهش بده 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بمیرم الهی...حساسیت به پروتئین گاویه.... شیر خودتو نده.....شیر خشک بده....ضد حساسیت‌....انشالله که زودی خوب میشه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
وای تورو خدا ببرش بیمارستان .

بردمش هیچی نمیگن بخدادعاجز شدم سه شبه اشکام بند نمیاد بچم اب شده هیشکی دارو نمیده 

سلام عزیزم

کلا شیرخشک های ببلاک برای یبوست خوبن و شکم بچه رو راه میندازن و اگه کودکت اسهال گرفته معلومه نمیسازه بهش

من ببلاک ۱ میدم به دخترم معمولیشه راضی ام

آخه قبلش آپتامیل پپتی جونیور میدادم یه مدت یبوست گرفت خیلی بد بود دکترشم نفهمید خودم فهمیدم مال اونه

بنظرشما بدم ببلاک اچ آ یا چ مارک شیری رو پیشنهاد میدین ک اچ آ باشه