2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین کسی میخوره

179 بازدید | 21 پست

من خیلی مهربونم اما سر موضوعات بیخودی الهی عصبانی میشم وداغ میکنم . فلوکستین بخورم آروم میشم؟فقط دلم میخواد ریلکس باشم و عوارض و اعتیاد نداشته باشه.نگید برو دکتر چون نمیتونم .یه قرص خوب که اعتیاد عوارض نداشته باشه معرفی کنید حالم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوارض که داره بعداز مدتی دچار فراموشی و منگی میشی داروهای اعصاب روان اینطوری ان خودم نصفشو مصرف کردم الانم شبا فقط برای خواب کوئنتیاپین میخورم تا سه سال پیش خیلی خوب رو خوابم کیفیتش تاثیر داشت الانه دیگه کمتر شده تاثیرش رو مغزم منگی داره نمیفهمی چطور زندگی میکنی یجورایی انگار تو دنیا نیستی کلا 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
برا من تاثیر نداشت همه چی بستگی ب خودت داره

خواب باید بره لالایی مرجان فرساد خونه ی ما دوره دوره بزاره گوش کنه شاید خوابش برد تاثیر داشت نیاز به قرص هم نداشتی 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
واقعا!پس چطور سگ درونمو خفه کنم؟

ببین اگر می بینی واقعا هیچ کنترلی نمیتونی رو اعصابت داشته باشی اولین بارتم هست میخوای بری پیش تراپیست یا روانشناس شاید خوب شدی اگر هم نشدی دیگه ناچارا به دارو نیاز داشتی باید بری روانپزشک چون بدون تجویز دکتر داروهای خواب اور اعصاب و روان نمیدن

افسردگی شدید خشم و بهبود خلق

منم جدیدا وقتی شوهرم عصبیم می‌کنه به خودکشی فکر میکنم .اصلا هیچوقت فکرشو نمی‌کردم به این  روز بیفتم .دلم فقط یه تیغ میخواد بزنم رو رگم تموم شه .دوست دارم خودمو بزنم اما بخاطر اینکه بچم  نترسه نمیکنم اما خودم می‌دونم اینها علایم افسردگیه 

کلردیازپوکساید۱۰،پوکساکیم‌هم‌میگن،بدون‌تجویزهم‌میدن‌آروم‌میکنه‌ویکمم‌خواب‌آوره

اره رفتم دارو خونه فلوکستین نداد اینو داد اما میخوردمش حالت تهوع میگرفتم