2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید با ازدواج عشقتون کنار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم همینجوری حرف میزد😅🤣😭درسته حرفاتون ، منطقی که فکر میکنم به همین نتیجه میرسم ولی یادم می افته ...

اشکالی نداره..کافیه حالِ خودتون رو بپذیرید و با چیزی نجنگید و خودتونم سرزنش نکنید....بعد خودِ این درد و رنج همه چیزو درست میکنه یعنی شما رو به وَرای رنج که شادی هست میبره....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو د ...

یه وقتایی همه دنیای یه انسان میشه کسی که روسش داره . 

و این عشق و قدرت عاشق شدن درون انسان از ابتدا قرار داده شده. کسی که عشق زمینی رد تجربه میکنه در واقع به اوج رها شدن از خودش میرسه و هستی خودش رو به پاس عشق میریزه و اینجوری نهال عشق جوانه میزنه. 

اتفاقا انسانی که در زندگی عاشق نشده باخته . کسی که هیچ چیزی برای عشق ورزیدن نداشته باشه و از خودش عبور نکنه به پختگی نمیرسه.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

من که خوب نشدم و نمیشم از 17تیر تا خود الان تاپیکامو ببین یه تاپیک نیست از اون نگفته باشم تازه دوس پسرم نبود 

منم مثل تو دعا میکردم سروسامون بگیره بس که دوسش داشتم بعد از نامزدیش فهمیدم چقدر عاشقشم 

راسته که عشق خودشو بعد از رفتن معشوق نشون میده

من حالم بهتر نشد تازه هر روز بیش تر از دیروز فهمیدم چه بلایی سرم اومده

.

من که خوب نشدم و نمیشم از 17تیر تا خود الان تاپیکامو ببین یه تاپیک نیست از اون نگفته باشم تازه دوس پ ...

رابطه جدی ای نداشتیم

ولی اتیشه دلم

تازه میفهمم چیشده🥲

همیشه دعا میکردم یک دختر خوب گیرش بیاد زودی ازدواج کنه

فکر نمیکردم ...

یه وقتایی همه دنیای یه انسان میشه کسی که روسش داره . و این عشق و قدرت عاشق شدن درون انسان از ابتدا ق ...

بله قطعا که عشق راه نجات تموم رنجهای دنیاست چون جز عشق چیزی وجود نداره در این عالم...منتها عشق نه وابستگی..عشق هیچ وقت آدم رو نا اُمید نمیکنه و باعث ناراحتی ما نمیشه چون عشق در کمال آزادی و رشد هست اون چیزی که ما رو رنج میده وابستگیه...تموم اتفاقات زندگی واسه ما درس هستند تا حقیقت های زندگی و خودمونو بهمون نشون بدن چون ما این شخصِ محدود نیستیم...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

بله قطعا که عشق راه نجات تموم رنجهای دنیاست چون جز عشق چیزی وجود نداره در این عالم...منتها عشق نه وا ...

عشقی که مارو به سمت رسیدن به معشوق سوق نده عشق نیست. 

عشق یعنی خواستن بی اندازه و بدون کنترل .

عشقی که بتونی معشوق رو رها کنی عشق نیست.

مادری که عاشق بچه اش هست چطور میتونه اونو رها کنه ؟ این وابستگی نیست .

این از روی عشقه . عشق مادر به فرزند میتونه گاهی باعث رنجش بشه از ابتدای تولد بچه این عشق برای مادر با رنج همراه هست.

حتی عشق های عرفانی همیشه در راه مقصود سختی های بی پایان و ناامید کننده هست و تنها راه مقابله با  این سختی ها و ناامیدی عشق به معشوق هست. و وصال هست. 

به قول حضرت حافظ که می‌فرماید 

عتاب یار پرچهره عاشقانه بکش

که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند

همیشه جور و جفا و سختی در این راه بوده و هست و عشق همیشه با درد همراه هست گنج عشق با رنج آمیخته شده و به نظرم تعریف شما از عشق کمی ناقص هست. عشق بدون رنج عشق نیست.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻