2777
2789
عنوان

کوچولو های شیطون😍

238 بازدید | 7 پست

چرا این تاپیک  دیگه  فعال  نیست 😕حیفه  خو😯

"زندگی بدون روز های بد نمیشود"بدون روز های اشک و درد و خشم و غم ،اما روز های بد،همچون برگ های پاییزی، باور کن شتابان فرو میریزند

https://www.ninisite.com/discussion/topic/925623/بچه-ها-بیاید-از-شیطونی-ها-و-کارهای-عجیب-بچه-ها-بگیم?page=109

"زندگی بدون روز های بد نمیشود"بدون روز های اشک و درد و خشم و غم ،اما روز های بد،همچون برگ های پاییزی، باور کن شتابان فرو میریزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا  همینجا  تعریف کنید😉😉😍😍😍

واقعا تاپیک خوبی بود با ورژن جدید کسی رغبت نمیکنه بره تاپیکای مورد علاقه ش

قسمت قشنگش اونجاست که بعضیا کاربرا  اواسط تاپیک گفتن تو أقدام اند و منتظر و... الان بر میگردی دوباره خاطرات  رو میخونی میبینی تیکر بارداری  دارند خیلی حس خوبیه😍

خانما من چجوری برم تو علاقه مندیام؟

پنل  کاربری  تون  چند تا  خط  هست  اونجا  قسمت  تبادل  نظر  موضوعات مورد  علاقه