2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
انشالله زمانش که برسه خدا یه بچه ی ناز بهتون میده 

مرسی عزیزم.انشالله بهترین زایمانو داشته باشی.و نی نیت سلامت بیاد تو بغل مامان و باباش😘😘

هرکی امضامو دید لطفا برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل ما هر کی سز کرده مانکن تر از قبل شده جز من که البته مقصرش خودم بودم نبستم   

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤

زایمان طبیعی در آب بدون بخیه و با درد کم

(از نوع استاندارد که تمام مراحل تو آبه)

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من از ترس شکم اوردن سز نمیخوام  چیکار کردین بعد از زایمان که شکم نیاوردین؟

هيچ كاري نكردم من حتي تو بيمارستان هم پرستار ميگفت خوش بحالت شكم نداري

البته نه اينكه اول زايمان اصلا نداشته باشما نسبت به بقيه كوچكتر بود شكمم حتي دورن بارداري هم شكم گنده نشدم بعد شش ماه پس از زايمان هم وزنك شروع كرد به كم كردن و برگشتن به هيكل قبل

بخاطر شكم ريسك نكن اگه قرار باشه شكم داته باشي طبيعي هم باشي شكمت آويزون ميشه چون تو استخر خانما رو ديدم شكمشون آويزونه فكرم نكنم همشون سزارين يا همشون طبيعي باشن بيشتر به خود بدن ربط داره كه پوست به خالت قبلش برگرده يا نه

اول از همه چرا اینهایی که سزارین کردند در مورد طبیعی...و طبیعی ها در مورد سز نظر میدن؟؟؟

دوما من طبیعی بودم محشره عالی

فقط به علت اینکه منطقه محروم بودم.ماماها بیسواد بودن بد زایمانم کردند

و فقط به خاطر بزرکی سر بچه افتادگی گرفتم

الانم انقدر ناراحتم که نمیتونم طبیعی بیارم اینو

شما زایمان طبیعی در اب داشتین ؟

نه عزیزم، من مجردم، راجع بهش تحقیق کردم

این جا هم چند تا تاپیک زدن راجع بهش راضی بودن.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋