رضوان_بانو۹۷ مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 108 عنوان زایمان طبیعی یا سزارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست لطفا با در نظر گرفتن همه ی جوانب جواب بدین ... تعداد رای : 38 نظرسنجی زایمان طبیعی بهتره یا سزارین ؟ طبیعی 18 47% سزارین 20 52% اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله 1396/07/29 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niki_khanoom عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 770 من خودم بشخصه سزارین دلایلم اینه ک اصلااااا اصلاااا دوس ندارم دست بزنن بهم مخصوصا معاینه و اینک بچه ... خب عزیزم اطلاعات خانم باردار کم که باشه و پزشک و بیمارستان نامناسب که انتخاب بشه این اتفاقات میوفته.چند تا از دوستای من که بیمارستان های خصوصی و مامای مجرب که دستش خوب بود زایمان کردن هیچکدوم ازین مشکلاتی که میگی واسشون پیش نیومد خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
maahdokht عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 471 یکی از دوستای منم بخاطر زایمان طبیعی افتادگی رحم گرفته بود وزن بچش چهارو نیم بود گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را به جانم میخرم...❤
عدس_کوچولو عضویت: 1396/01/30 تعداد پست: 1365 عزیزم بخاطر این از قبل بهتره چون بخیه خوردی ورودی واژنت تنگ شده ولی خود مجرای واژن غیر ممکنه تغییر ن ... والا من تمرین کگل هم انجام میدم ولی شوهرم میگه از قبلم بهتره نمیدونم دیگه شاید گشادم خودم خبر ندارم 😆 عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️
لاله_سرخ__شرقی عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 960 هر کسی یه نظری داره یکی میگه خط سزارین بدم میاد و عمل سنگینه یکی میگه طاقت درد و پارگی واژن ندارم نمیشه 100% نظر داد
پرپرپرپرپرپر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 3019 مرسی استارتر عزیز.خانوما داروی پلی کیستیک که متفورمین هست با متفورمین هیدروکلراید فرق داره یا یکین؟؟لطفا جواب بدید اکه میدونید مرسی برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم
مهرماه2 عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 886 در مورد طبيعي نمتونم نظر بدم چون تجربه شو ندارمولي درمورد سزارين تحربه دارم و اگر برگردم عقب دوباره سزارين رو انتخاب ميكنم چرن بيشتر از يك ربع درد آنچناني نداري
cheshmehh عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 1031 من عاشق اینم که حامله بشم و زایمان طبیعی کنم.البته الان برنامه ای نداریم برا بچه.فعلا میگیم وقتش نیست.هر کی هم ازمون میپرسه و میگه بچه بیارید میگیم نمیخوایم هرکی امضامو دید لطفا برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرسته
cheshm_asali1 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 3965 افتادی برای دوران بارداریه دوست عزیز نه زایمان گشادی در کار نیست مدفوع هم بستگی ب خود ... نه عزیزم من دختر عمم سه تا طبیعی اورده الان مدام باید پد بهداشتی مصرف کنه عطسه میکنه ترشح ازش میاد ب شدت افتادگی پیدا کرده چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
رضوان_بانو۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 108 مرسی استارتر عزیز.خانوما داروی پلی کیستیک که متفورمین هست با متفورمین هیدروکلراید فرق داره یا یکین؟؟ ... من نمیدونم الان خانمایی که میدونن میگن بهت عزیزم اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله
zardokht عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6169 شما میخواین طبیعی زایمان کنین ؟بچه ی اولتونه ؟ نظرتون راجع ب اپیدورال چیه ؟؟ من خودم طبیعی ام آره اولین بچمه میگن خوبه ازدکترم نپرسیدم هزینش مثل سزارین میشه گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
رضوان_بانو۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 108 من عاشق اینم که حامله بشم و زایمان طبیعی کنم.البته الان برنامه ای نداریم برا بچه.فعلا میگیم وقتش نیس ... انشالله زمانش که برسه خدا یه بچه ی ناز بهتون میده اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله
cheshm_asali1 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 3965 خب عزیزم اطلاعات خانم باردار کم که باشه و پزشک و بیمارستان نامناسب که انتخاب بشه این اتفاقات میوفته. ... عزیزم اون قسمت اینک.معاینم کنن یا بخوام جلو بقیه زور بزنم یچیزی ازم بیادبیرون بیرون اصلا قابل هضم نیست یجور فوبیا دارم چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
maahdokht عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 471 یه خوبیه سزارینم اینه که احتیاجی به معاینه نداری از این کار به شدت بیزارم گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را به جانم میخرم...❤