2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
من خودم بشخصه سزارین دلایلم اینه ک اصلااااا اصلاااا دوس ندارم دست بزنن بهم مخصوصا معاینه و اینک بچه ...

خب عزیزم اطلاعات خانم باردار کم که باشه و پزشک و بیمارستان نامناسب که انتخاب بشه این اتفاقات میوفته.

چند تا از دوستای من  که بیمارستان های خصوصی و مامای مجرب که دستش خوب بود زایمان کردن هیچکدوم ازین مشکلاتی که میگی واسشون پیش نیومد

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡

یکی از دوستای منم بخاطر زایمان طبیعی افتادگی رحم گرفته بود وزن بچش چهارو نیم بود 

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخاطر این از قبل بهتره چون بخیه خوردی ورودی واژنت تنگ شده ولی خود مجرای واژن غیر ممکنه تغییر ن ...

والا من تمرین کگل هم انجام میدم ولی شوهرم میگه از قبلم بهتره نمیدونم دیگه شاید گشادم خودم خبر ندارم 😆

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

من عاشق اینم که حامله بشم و زایمان طبیعی کنم.البته الان برنامه ای نداریم برا بچه.فعلا میگیم وقتش نیست.هر کی هم ازمون میپرسه و میگه بچه بیارید میگیم نمیخوایم

هرکی امضامو دید لطفا برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرسته
افتادی برای دوران بارداریه دوست عزیز نه زایمان  گشادی در کار نیست  مدفوع هم بستگی ب خود ...

نه عزیزم من دختر عمم سه تا طبیعی اورده الان مدام باید پد بهداشتی مصرف کنه عطسه میکنه ترشح ازش میاد ب شدت افتادگی پیدا کرده

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
مرسی استارتر عزیز.خانوما داروی پلی کیستیک که متفورمین هست با متفورمین هیدروکلراید فرق داره یا یکین؟؟ ...

من نمیدونم الان خانمایی که میدونن میگن بهت عزیزم 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله
شما میخواین طبیعی زایمان کنین ؟بچه ی اولتونه ؟ نظرتون راجع ب اپیدورال چیه ؟؟

من خودم طبیعی ام آره اولین بچمه میگن خوبه ازدکترم نپرسیدم هزینش مثل سزارین میشه 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
من عاشق اینم که حامله بشم و زایمان طبیعی کنم.البته الان برنامه ای نداریم برا بچه.فعلا میگیم وقتش نیس ...

انشالله زمانش که برسه خدا یه بچه ی ناز بهتون میده 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله
خب عزیزم اطلاعات خانم باردار کم که باشه و پزشک و بیمارستان نامناسب که انتخاب بشه این اتفاقات میوفته. ...

عزیزم اون قسمت اینک.معاینم کنن یا بخوام جلو بقیه زور بزنم یچیزی ازم بیادبیرون بیرون اصلا قابل هضم نیست یجور فوبیا دارم

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟