2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
اول از همه چرا اینهایی که سزارین کردند در مورد طبیعی...و طبیعی ها در مورد سز نظر میدن؟؟؟ دوما من طب ...

خب عزیزم من برای عمل رفته بودم بودن کسایی که سه شب بستری کرده بودن تا طبیعی به دنیا بیارن مادرش زجه میزد میگفت دخترم سه شبانه روزه اینجاست نه میتونه بچه رو به دنیا بیاره نه عملش میکنن من رفتم بستری شدم بچمم به دنیا آوردم روز بعد ترخیص شدم تازه اون بنده خدارو بردن برای سزارین خب اینارو میبینم میگم طبیعی نه البته بازم بدن با بدن فرق میکنه آدم بین بد و بدتر بد و انتخاب میکنه تو که میخوای درد بکشی درد عمل و بکشی بهتره تا درد هر دو رو

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین تا اتاق عملش سخته وقتی بچه رو میدن بغلت تمومه  که اونم فک نکنم پیش دردای طبیعی چیزی باشه که آدم نتونه تحمل کنه

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤
شما که هردو رو تجربه کردین میشه یکم باهم مقایسشون کنین ؟ از چه لحاظ میگین طبیعی بهتره ؟ من دقیقا دنب ...

از نظر دردش، راحتی بعدش، حس قشنگ مادر شدن در همون لحظه ی اول تولد که میبینیش، خونریزی کمتر، زودتر به حالت قبل برگشتن و...