2777
2789

من دانشجوی یکی از رشته های پیراپزشکی هستم و یکی از بهترین دانشگاه های علوم پزشکی ایران( نمیتونم این رشته و دانشگاه مو بگم)

قضیه از این قراره که نفر اول ورودی بدون آزمون فوق لیسانس قبول میشه ، منم از ترم اول تا الان که ترم ۷ هستم سخت درس خوندم، با وجود بیماری و جراحیم تموم کلاسامو ایستاده بدون لحظه ای نشستن شرکت کردم و امتحان هارو ایستاده میدادم.

با وجود شرایط بدم این ۷ ترم درس خوندم اما احتمال میدم نفر دوم بشم

خیلی ناراحتم خدایا قلبم درد می‌کنه از ناراحتی ینی حق من بعد از این همه زجر، نفر اول شدن نبود؟

حالا دوباره باید برم این در و اون در بزنم پول جور کنم برای آزمون ارشد، پول از کجا بیارم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قصاص قبل از جنایت می‌کنی 

ایشالا نفر اول میشی غصه نخور 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یادش بخیر مدرسه ازمون میگرفت بد من هیچی نمیخوندم اسامی میزدن نگاه میکردم نفر اخر نمی شدم میگفتم خوبه

نفر اول بدون کنکور می‌ره فوق لیسانس 

الان من بعد این همه زحمت کشیدن باید بازم آزمون بدم!

ببین با این طرز تفکرت دوسال دیگه باید دارو اعصاب و روان مصرف کنی چون هیچ وقت امکان نداره همیشه نفر اول تو باشی

خدا همیشه این مقامو به تو نمیده که خدا خدای بقیم هست شاید این بار اون لایق تر تو بوده اگه قراره درسو فقط برا اول بودن بخونی ترک تحصیل کن بره تا خودتو روانی نکردی 

به نظرم تلاش خودتو کردی بعضی چیزا از اراده ما خارجه بیخیالش

خب دلم از همین میسوزه با وجود بیماری‌ام و جراحی سختی که کردم بازم زخمت کشیدم حالا با اختلاف چند صدم میشم نفر دوم و باید سال دیگه کنکور بدم معلوم نیست اصلا قبول میشن یا ن😔

والا چی بگم کاشکی اینقدر سخت نگیرید به خودت الان ارشد بری چی بدست میاری که با وجود اینکه بنظرت نتونستی نفر اول بشی اینقدر حرص میخوری از مسیر زندگیت هم لذت ببر

ببین با این طرز تفکرت دوسال دیگه باید دارو اعصاب و روان مصرف کنی چون هیچ وقت امکان نداره همیشه نفر ا ...

آخه جالبه من هیچ وقت تو درسم اول نبودم با وجود زحمت کشیدنم ، مثلاً کنکور با اختلاف کم پزشکی قبول نشدم اومدم پیرا، الان توی پیرا هم نفر دوم میشم🙂😐

با توجه به معدلم احتمالش زیاده نشم

از معدل بقیه خبر داری؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙