2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم چون نفر اول کلاسمون نشدم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 47 پست
والا چی بگم کاشکی اینقدر سخت نگیرید به خودت الان ارشد بری چی بدست میاری که با وجود اینکه بنظرت نتونس ...

ارشد نرم که خیلی بد میشه یه پیراپزشکی ساده میمونم 

باید هر جوری هست قبول شم ، دلم میخواست بدون آزمون بشه که نشد🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه جالبه من هیچ وقت تو درسم اول نبودم با وجود زحمت کشیدنم ، مثلاً کنکور با اختلاف کم پزشکی قبول نشد ...

سخت نگیر سعی کن در حدی کارت راه بیوفته مایه بزاری روح و روان وضعیت خودتم مد نظر بگیر دختر کل زندگی درس و مدرک نییسسی

نفر اول چند صدم از من بیشتره فقط من نفر دوم ورودی ام

ای بابا

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

سخت نگیر سعی کن در حدی کارت راه بیوفته مایه بزاری روح و روان وضعیت خودتم مد نظر بگیر دختر کل زندگی د ...

من اطرافیانم خیلی درس میخونن کلا 

پسر دایی و دختر دایی و دختر عموم اینا همه ۲۴ ساعته دارن میخونن

من خیلی کمتر از اونا میخونم یعنی😂

البته رشتم سخته اگه نخونم که مشروطم

ارشد نرم که خیلی بد میشه یه پیراپزشکی ساده میمونم باید هر جوری هست قبول شم ، دلم میخواست بدون آزمون ...

یعنی چی یه پیراپزشکی ساده میمونی بنظرم برو مشاور منم دور و وریام میگن بعدا برو ارشد حیفه فلانه من خودم هدفم کاری هست که برام سودی داشته باشه برا این دلم میخواد بعد دانشگاه یا حینش درگیر کار مربوط به رشتم بشم با سابقه و کیفیت کار خودم رو ارتقا بدم الان برم ارشد خودم رو تیکه پاره کنم که چی

آخه جالبه من هیچ وقت تو درسم اول نبودم با وجود زحمت کشیدنم ، مثلاً کنکور با اختلاف کم پزشکی قبول نشد ...

خدا برای هرکسی جایگاهی تعیین میکنه و جایگاه هیچ کسی رو کسی دیگه نمیتونه بگیره

وقتی تمام تلاشتو کردی هر نتیجه ای که داشت بدون همون جایگاهیه که خدا برای تو مناسب دیده و اگر به اونجایی که تو ذهن خودته نرسیدی لابد اون جا جای تو نبوده به خدا اعتماد کن خیلی چیزا یه ضرر ادمه ولی مابهش اصرار میکنیم خیلی چیزام به نفعمونه ولی پسش میزنیم

کاااش من هنوزم امید دارم با اینکه فقط یه ترم دیگه مونده 🥺💫

پس همینطور امیدوارم باش

واِلا ترم بعدو از دست میدی خدای نکرده

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!