2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 95 پست

جاریم خیلی سیاست داره شده گاهی اوقات دعواش شده با شوهرش مادرشوهرم میرفت خونشون کلا از خواهر مادر براش نمیذاشت ولی اون سکوت میکرده.من نمیتونم اینطوری یکی حرف خانواده ام رو بزنه نمیتونم تحمل کنم زود جوش میارم هرچی ک هس و نیس رو به باد میدم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

سیاست از همینجا شروع کن عزیزم،لازم نیست عکس العملی نشون بدی،که بفهمند دخترت خبرکشی میکنه،و اینکه چقدر با حرفاشون ناراحتت میکنن،لطفا بچه هارو وارد دنیای بزرگترها نکن،و این رفت وآمد دخترت هم به حداقل برسون

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی اگه حق با تو باشه اسن رفتار درسته بنظرم... ن که الکی بخای قطع ارتباط کنی

ببین تو بدترین حالات هم باید محل سگ ندی اصلا دور دور ولی تون سلام علیک ه باشه که بهونه دست کسی ندی 

دوم اینکه منزوی و تنها نباشی 

بالاخره عید اینا مجبوری بری 

شما حتما بچه ندارین ک این حرفو میزنین چون بچه ها وقتی میشینن کنار هم وسایلشونو ک نشون هم میدن ی بچه ...

اره عزیزم بچه ندارم ... تجربه ندارم...حس کردم شاید دروغگو بار بیان

جاریم خیلی سیاست داره شده گاهی اوقات دعواش شده با شوهرش مادرشوهرم میرفت خونشون کلا از خواهر مادر برا ...

اجازه توهین نده ولی به نظرم با مادرشوهر ت سلام علیک داشته باش 

سیاست از همینجا شروع کن عزیزم،لازم نیست عکس العملی نشون بدی،که بفهمند دخترت خبرکشی میکنه،و اینکه چقد ...

انشالله مدرسه هاهم شروع بشه کمتر میرن میان.

دخترم توخونه نمیمونه میگه حوصله ام سرمیره این منو اذیت میکنه

اجازه توهین نده ولی به نظرم با مادرشوهر ت سلام علیک داشته باش

خیلی سخته برام حرفای بدی بهم زد 

تو حیاط همدیگرو می‌بینیم هرکی صورتش رو اوطرف میکنه😐

ببین تو بدترین حالات هم باید محل سگ ندی اصلا دور دور ولی تون سلام علیک ه باشه که بهونه دست کسی ندی د ...

اره مامان بابامم میگن ب دشمنتم سلام کن و جواب سلام بده... بالاخره چشمتون تو چشم هم میفته ...

خودم واقعا دوس ندارم اونجوری رفتار کنم ولی وقتی سر ی داستان ک مقصرش یکی دگ باشع سر مادرت داد زده باشه

یا بخاد پشتت فحش بده و هر سری بگه ننه باباش ...

واقعا ادم نابود میشه منم رو مامان بابام حساسم ...چون خودمم هیچوقت بی احترامی نکردم بهشون میسوزم

احسنت. حرف حق را زدی بچه بچست دیگه.. اگه بچه نبود بهش نمیگفتن بچه

دخترمنم گاهی اوقات یه حرفایی میزنه آدم وامیمونه ولی خب چ میشه کرد اینقد هم تذکر میدم بهش بچه اس دیگه 

عزیزم به نظر من چیزی نگو.

جاریت در حد شخصیت خودش رفتار کرده و دل بچه شمارو شکونده.

شما که نباید بیای اشتباه اونو تکرار کنی.

بچه ها گناهی ندارن این وسط.

اصلا خودتو ناراحت نکن.نزار دخترت هم بابتش غصه بخوره.طوری رفتار کن و به دخترت هم بفهمون که اصلا حرفش مهم نبوده.

الان تربیت دخترت مهم تره.

بزار یاد بگیره که در آینده هر کسی هرچی گفت نباید خودشو درگیر و ناراحت کنه

اره عزیزم بچه ندارم ... تجربه ندارم...حس کردم شاید دروغگو بار بیان

نه عزیزم من ی بار رفتم تو حیاط مهد دخترم نشستم موقع خدافظیشون مکالماتشونو گوش میدادم اما از دست بچه های این نسل امان 😂ببین نه من اهل کلاس گذاشتنم نه دخترم خداروشکر دخترمم اعتماد به نفسش خیلی خوبه وقتی یکی ی چی میگه سریع میگه آره ماهم اینجوری بچه های الان ۹۰درصدشون اینجورین البته زمان ما هم کم نبودن

عزیزم به نظر من چیزی نگو.جاریت در حد شخصیت خودش رفتار کرده و دل بچه شمارو شکونده.شما که نباید بیای ا ...

شوهرمم همینو میگه.دخترمون رو وسط این بازی ها نزار... بزار بچه درست بزرگ بشه و خوب و بد رو بهش بفهمون جاریم سه تا دختر داره دختر وسطیش پیش خواهرهای شوهرم به ضبط صوت و بی بی سی معروفه😂

میگن مادرش اینو واسه خبر میفرسته اینور اونور

احسنت. حرف حق را زدی بچه بچست دیگه.. اگه بچه نبود بهش نمیگفتن بچه

دقیقا ولی نمیدونم چرا اینقدر از بچه ها توقع داریم ما بخدا همین شوهر من اینقدر رو اعصابمه ک حد نداره از ی دختر ۶ساله چقدددر توقع داره هر روز دارم با شوهرم دعوا میکنم همش سر دخترم خسته شدم بخدا بعدم ب من میگه تو باید بچرو تربیت کنی بابا بزارین حداقل ۸سال۱۰سالشون بشه یکم بفهمن بعد من اصلا دوست ندارم ب بچم سخت بگیرم اما شوهرم خیلی گیر میده راهکاری دارین بهم بگین؟

نه عزیزم من ی بار رفتم تو حیاط مهد دخترم نشستم موقع خدافظیشون مکالماتشونو گوش میدادم اما از دست بچه ...

بخدا ک چقدر حرفت درسته

وقتی چندتا بچه دورهم جمع میشن یه حرفایی میزنن آدم هنگ میکنه.این میخواد از اون کم نیاره اون از این