2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3082 بازدید | 95 پست
خوب اخه چرا دخترت باید اینجوری بگه دگ کوچیکم ک نیست...

حالا طفلک کوچیکه میخواست کلاس بذاره بگه وسیله من از مال تو بهتره من اینقدر ب شوهرم میگم برام ایفون بخر ک رفته بودیم خونه عموم اینا دخترم ب نوه عموم گفت مامانم ی آیفون پرو مکس ۱۳داشت انداخت شیشش شکست 😂منم خرابش نکردم گفتم نه مامان سیزده نبود یازده بود 🤣بچن دیگ

عزیزم ب نظرم زنگ بزن ب جاریت مستقیم بگو منظورتون از این حرف چی بوده بعدم بهش بگو اگه مسئله ای هست اصلا دوست ندارم بچه هارو وارد این ماجرا کنیم دعوا یا دلخوری ما ارتباطی به اونا نداره دوست ندارم دیگه تکرار بشه 

جلوی بی احترامی رو از همون اولش بگیرخودتو وارد بازی اون و تیکه پرونی نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بی سیاستی که کلا قهری

ی سری اتفاقا میفته ک باعث میشه ادم بذاره کنار 

من خودم ۴ ماه قهر بودم باهاشون حتی سلامم نمیکردم...

ربطی ب سیاستم ندارم 

جاریمم خدای سیاسته الان چند روزه کات کرده دگ نمیدونم اشتی کنن نکنن

ولش کن یه حرفی زده شما اهمیت نده مگه شما و خانواده ات یه همچین آدمی هستین !

ن خداشاهده ک اینجوری نیستیم.اگه بری تاپیک دیگه بریدم رو بخونی متوجه حرفاشون بخاطر اینکه میگه این دروغگو ان  میشی.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

جاریت بی شعوره که به بچه ها حرفشو زده شما اشتباه اونو تکرار نکن بزارید بچه هاتون تو دنیای کودکی خودشون از این حرفا دور باشن بزار یه بار که خودشو دیدی یه تیکه درست حسابی بارش کن 

😂 ما توی یه ساختمونیم کلا با مادرشوهر و جاریبچه هارو نمیشه از خونه بیرون کرد دیگه

دخترت رو وارد این بازیا نکن و از چشم نندازش بزار تو حال و هوای خودش باشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

حالا طفلک کوچیکه میخواست کلاس بذاره بگه وسیله من از مال تو بهتره من اینقدر ب شوهرم میگم برام ایفون ب ...

خوب این کار درست نیست ... کلاس الکی گذاشتنته...

بعد ببخشیدا میگن عقده ای تشریف دارن...

کلاس چیزیو ک داری بذار رو اعتماد ب نفستون کار کنید

ی سری اتفاقا میفته ک باعث میشه ادم بذاره کنار من خودم ۴ ماه قهر بودم باهاشون حتی سلامم نمیکردم...ربط ...

ببین من خیلی تجربه کردم ولی ته ش به این رسیدم بدار کنار ولی سلام علیک ت باشه 

چرا ؟چون بخوای نخوای خانواده هسرت ه و روی همسرت تاثیر داره

منم بهش گفتم اشتباه خودت بوده اول.ولی بچه های اونم کم نمیارن پیش دخترم

حالا اشکال ندارع ولی سعی کن دخترتو سرگرم کنی زیاد رفت و امد نکنه... خودتم چیزی نگی سنگین تره

ببین من خیلی تجربه کردم ولی ته ش به این رسیدم بدار کنار ولی سلام علیک ت باشه چرا ؟چون بخوای نخوای خا ...

اره ولی اگه حق با تو باشه اسن رفتار درسته بنظرم... ن که الکی بخای قطع ارتباط کنی

خوب این کار درست نیست ... کلاس الکی گذاشتنته...بعد ببخشیدا میگن عقده ای تشریف دارن...کلاس چیزیو ک دا ...

شما حتما بچه ندارین ک این حرفو میزنین چون بچه ها وقتی میشینن کنار هم وسایلشونو ک نشون هم میدن ی بچه ای بخواد ب اون یکی بگه ببین من چی دارم اون یکی هم میگه آره منم اینو دارم تا سن بلوغشون ک ۱۲سال هستش همینجوری ان بعدش اوکی میشن خیالت راحت عزیزم دختر من ۶سالشه صحبتاشون با دوستاشو خیلی زیر نظر میگیرم و اکثرا همینجوری ان