2777
2789
عنوان

دست بزن تو دوران عقد

1316 بازدید | 62 پست

سلام دوستان 

کاربر sara99yyهستم چندماهه خودم به خواست خودم تعلیق شدم..

فقط با صاحب همین اکانت از همون موقع دوست شدم♥️و الان لطف کرد اکانتش رو دست من داد که تا نینی یار عزیزم آزاد میکنه اکانتم رو بتونم باهات صحبت کنم

بچه ها نمیدونم در جریان داستان من هستید یا نه 

من دوساله که عقد کردم و خونه خودم نرفتم

پارسال سر اینکه همسرم یک دفعه و بدون هیچ دلیلی تمام چت های تلگرامم سیو مسیجم و..رو پاک کرد و بخاطر اینکه من اعتراض کردم دعوامون شد و منو کتک زد به طوری که من شکایت کردم پزشکی قانونی رفتم چون بار اولش نبود و خیلی وحشتناک بود حدودا ۳٪دیه کامل قاضی دیه نوشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش قبل اینکه بفهمه ازش شکایت کردم بجز فردای روزی که دعوامون شد اومد در خونمون دیگه هیچ خبری نبود ازش بعد چند روز طلبکارانه زنگ زد من خودم جواب ندادم مادرم جواب داد و بجای معذرت خواهی مادرش گفت شنیدم رفته شکایت کرده زده که زده زنشه و...خودش هم میگفت مگه الان (من)مرده؟

بعد از اون من مهریمو اجرا گذاشتم حساباشو بستم و...

دوباره سر و کله اش پیدا شد

منتهی من دیگه اقدامی برای دریافت مهریه انجام ندادم

سر پرونده ضرب ‌و جرح خیلی اذیت شدم چون قبول نمیکرد که منو زده بعد یکسال همین خرداد ماه محکوم شد 

تقریبا ۱۰ماهی هست که همش زنگ میزنه پیام میده که دوستت دارم برگرد و.. منتهی هیچی از سمت خانوادش نیست یعنی تقریبا یکسال بیشتره هیچ ارتباطی بین خانواده ها نیست 

من یکبار درخواست طلاق دادم قاضی رد کرد چون اون موقع هنوز حکم نگرفته بودم

همسر سابقم منو تو عقد کتک میزد .بعد عقد هم زد همیشع میزد. خیلی میزد خیلی

دوست دارم بدونم با زن الانش چجوریه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

پروندم مختومه شد

من ترسی از جدا شدن ندارم 

خانوادم پشتمن

خودم شاغلم

رابطه ای نداشتم 

ولی نمیدونم چرا نمیتونم تصمیم بگیرم عالم و آدم میگن جدا شو ولی انگار ی چیزی نمیزاره هیچ ارتباطی باهاش ندارم روزانه هزاران بار زنگ میزنه حتی جوابشم نمیدم

الان حکم ضرب و جرح دارم 

حکم قطعی نفقه هم دارم از روز عقد تا الان

خیلی شکاکه متاسفانه خیلی بددهنه خودشم میگه وقتی عصبیم نمیتونم کنترل کنم الان دوسال حبس تعلیقی بهش دادن میگه دیگه دست روت بلند نمیکنم و...

اولین بارش نبود تکرار کرده بود قبلا ولی به هیچکس نگفته بودم