2777
2789
عنوان

دست بزن تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 62 پست
همسر سابقم منو تو عقد کتک میزد .بعد عقد هم زد همیشع میزد. خیلی میزد خیلیدوست دارم بدونم با زن الانش ...

همین حیوونا تو زندگی دوم میشن فرشته چون اصولا زندگی دوم یه ح..روم زاده ای مث خودشون گیرشون میاد مث سگ میترسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو الان این همه خودت از بدیاش میگی، ما چی بگیم؟ یا عقل داری میری جدا میشی یا ببخشید احمقی یه روز بیشتر تحملش می کنی، این دیگه بستگی به خودت داره ما چیکار کنیم برات. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

چقدر خدا دوست داره که الان متوجه عمق فاجعه شدی خودت را نجات بده. لبه پرتگاهی برگرد مطمئن باش بگی مهریه نمی‌خوام راحت طلاقت میده. ولی الان به عنوان ابزار آزادی استفاده کن. قدر عمرت را بدون حیفه

اگه خودتو دوس داری جدا شو

بمونی باهاش عوض نمیشه که هیچ بدترم میشه

بری بچه دار بشی بعدش بخاطر بچت جدا نمیشی باز

کلا آینده ات خراب میشه عزیز

حالا که خانواده ات پشتتن‌ جدا شو

خو الان این همه خودت از بدیاش میگی، ما چی بگیم؟ یا عقل داری میری جدا میشی یا ببخشید احمقی یه روز بیش ...

نه واقعا دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم یکبارم درخواست دادم منتهی چون اون موقع حکم نذاشتم رد شذ

الان بهش میگم بیا نوافقی جدا بشیم میگه من هزارسال طلاق نمیدم

الان حکم ضرب و جرح دارم حکم قطعی نفقه هم دارم از روز عقد تا الانخیلی شکاکه متاسفانه خیلی بددهنه خودش ...

خیلی خری اگه کوتاه بیای

نه دلت بسوزه  هاااا

یاد درد بعد کتکت بیوفت گول عشقم و بوس موس ههاش نخور

پروندم مختومه شدمن ترسی از جدا شدن ندارم خانوادم پشتمنخودم شاغلمرابطه ای نداشتم ولی نمیدونم چرا نمیت ...

تو رو خداااااا جدا شو

بدبخت میشیااااا

الان جدا نشی دو سال،پنج سال،ده سال دیگه پیر و خسته و فرسوده و عصبی برمیگردی خونه ی پدرت،خواهشا عاقل باش

الان حکم ضرب و جرح دارم حکم قطعی نفقه هم دارم از روز عقد تا الانخیلی شکاکه متاسفانه خیلی بددهنه خودش ...

همه چیزبرای خوشبختی ورهایی خودت وآزادی ازدست همچین مرد نفهم و وحشی ای فراهمه نمیدونم چرا دست دست میکنی

ما ک تو دوران عقد یکبار باهم دعوامون نشد الان وضعمون اینه

وای ب حال اینکه تواین دوران بخواد دست روی زن بلندکنه

دیگه بعدازدواجو به قهقرا میری باهمچین آدمی دورازجونت

فقط میگم خودتو نجات بده

اگه بخوای تو این رابطه( که بنظرم تنها رابطه‌ت بوده) بمونی، بابد به عقل خودت شک‌کنی

یه جایی هست میگن عشق آدمو کور میکنه، یا عقلو از بین میبره ، والا ما این‌وسط عشق و‌علاقه‌ای نمیبینیم که بخواد کورت کنه

اینجا حتما باید تصمیم عاقلانه بگیری، حتی به قیمت افسردگی کوتاه مدت

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خیلی خری اگه کوتاه بیاینه دلت بسوزه هاااایاد درد بعد کتکت بیوفت گول عشقم و بوس موس ههاش نخور

واقعا قصدم جدا شدنه 

چون چندین بار اینکارو تکرار کرد 

با اینکه من و خانوادم هیج وقت هیچ کار اشتباهی نکردیم 

هرچقد میگم بیا توافقی جداشیم فقط از زندگیم برو بیرون نمیاذ