2777
2789

من چهار ماهه اقدامم. شوهرم ۶ ماه بچه نمیخواست ولی من میخواستم تو این ۶ ماه من ۵ بار اورژانسی خوردم به خاطر اینکه شوهرم بچه نمیخواست حالا رفتم دکتر گفت تنبلی خفیف تخمدان داری وبی گقت که مشکلی نداری باردار میشی یکم کیست ریز داری که اونم مانع بارداری نمیشه یعنی مشکلی ایجاد نمیکنه برا باردار شدنت باردار میشی ولی من به شوهرم فقط گفتم که یکم کیست ریز دارم مشکل بزرگی نیس با یکم دارو حل میشع دکتر هم یکم قرص نوشته بود برا اقدام اونم شوهرم گرفت یک و خورده ای پولش شد اونم خوردم... حالا دیشب به شوهرم گفتم گفتم هر چی میکشم از دست اون اورژانسی ها میکشم هورمونامو زد به هم چرا مجبورم کردی بندازمشون.. گفت تو هورمونات از قبل بهم خورده بود یادت نیس قبل عروسی بردمت دکتر دکتر گفت کیست ریز داری؟(راستم میگه) 

شوهرمم آزمایش اسپرم نداده... خودمم میدونم هنوز از ته دل بچه نمیخواد زیاد خوشش نمیاد

حالا به نظرتون شوهرم فکر نکنه من مشکلی دارم؟ آخه دکتر که به من گفت مشکل خاصی نداری

من یک ساله تقریبا اقدام این ماه رفتم دکتر برای من و همسرم آزمایش داد کلی مشکل داره تو آزمایشش و متوجه شدم یک سقط و بارداری شیمیایی هم دقیقا عاملش همین مشکلات بوده ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اون دوبار بارداریت هر شب اقدام داشتی؟

اون سقط ناخواسته بود 

اون یکی هم شاید یک دوبار 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️