2777
2789
عنوان

انا فتحنا لک فتحا مبینا

680 بازدید | 11 پست

میشه به نیت بیرون رفتن مهر شخص مورد نظرم از قلبم حتی شده یه بار برام بخونید این آیه رو؟

اومد جلو امیدوارم کرد بعد یه جوری رهام کرد که انگار هیچوقت محبتی بهم نداشت

من تا مرز خودکشی رفتم جلو

موهام سفید شد

الانم کسی تو زندگیشه 

میشه خواهرانه دعام کنید زندگیم سر و سامان بگیره و از این حال بد رها بشم؟

براتون صلوات میفرستم

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊

یجور عنوان زدی فک کردم ایران میخواد حمله کنه ب اسرائیل😂

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم برات گلم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

اون ایه ی ۲۷یا۲۳ سوره ی ابراهیم هستش این سوره برای فتح گشایش هستش عزززم

اااا خونده بودم نوشته بود برای فراموشی و بیرون رفتن مهر از قلبم هست!

خوب شد گفتی

حتما اون ایه های سوره ابراهیم رو هم میخونم🩷

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
اااا خونده بودم نوشته بود برای فراموشی و بیرون رفتن مهر از قلبم هست!خوب شد گفتیحتما اون ایه های سوره ...

تا اونجایی که من میدونم یکی برای گشایش و پیروزی هستش ویکی هم اگه اینجا بگم .‌‌‌‌.‌‌‌

اللهم عجل الولیک الفرج💚