2777
2789

دوستان من تاپیک قبلیم نوشتم که همسرم فوت کرده و تنهام. 

حالا جدیدا خواهرشوهرم هی میاد خونم و نمیره، همش رو اعصابمه، من میرم سرکار میام میبینم هنوز تو خونه اس، بهش یه بار گفتم من زیاد خونه نیستم و درگیر کارم نمیتونم زیاد پیشت باشم میخوای ببرمت خونه خودت هروقت دلت گرفت بیای، گفت خداداداشمو بیامرزه که زنش داره منو از خونه بیرون میکنه، میره عکسای شوهرمو میاره میشینه گریه میکنه بعد بهم میگی تو خیلی بی معرفتی من جای تو بودم خودمو میکشتم بعد تو کار میکنی به فکر پولی، 

من به قدری افسرده و ناراحتم که فقط با کار کردن میتونم خودمو سرگرم کنم، اما من واقعا رفتارای خواهرشوهرمو درک نمیکنم، اومده شده بلای جونم، خودش دوبار ازدواج ناموفق داشته و یه پسر بزرگ همسن و سال من داره که باهم زندگی میکنن، 

حالا امروزم صبح ساعت 8 از خواب پاشید اومده منو بیدار کرده میگه تو زن نیستی من همیشه صبح زود پامیشم صبحانه آماده میکنم تو هنوز خوابی،

بعدم شروع میکنه به روضه خوندن که آی داداشم اینجا میخوابید آی داداشم روی این مبل می‌نشست، 

تا میام یکم خودمو درگیر کنم شروع میکنه به ناراحت کردن من، الانم رفته تو اتاق شخصی ما و رو تختمون خوابیده میگه بوی داداشمو میده

میفهمم اونم ناراحته اما الان دو هفته اس این فازو گرفته و میاد، قبلا در حد یه تماس یا درحد یه شام و ناهار میومد و زود میرفت، چیکارش کنم

دیگه زن مهرداد نیستم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی راحت ردش کن بره شما دیگه نسبتی با ایشون نداری اگر خودت روت نمیشه به کسی بگو بیاد اینو ببره 

روح همسرت شاد ولی شما باید به زندگی برگردی اگر بچه نداری سعی کن از خانواده شوهرت فاصله بگیری

جنگ یه بار شیون یه بار دیگه در باز نکن براش هر چی خواست بگه مگه چیزی ازت کم میشه چه حوصله ای داری

فقط بخاطر اینکه تمام اموال شوهرم بنام منه گفتم در خونه به رو همشون باز باشه و بیان یه وقت حرفی پشتم نزنن

دیگه زن مهرداد نیستم💔