2777
2789
عنوان

پدر دل سنگ و با حیوانات مظلوم بد

276 بازدید | 31 پست

سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی برام پیش اومده لطفاً کمک م کنید چیکار کنم بنده یه دختر م که خونه پدرم دارم مثل همه زندگی میکنم پدرم معلم بازنشسته هست و وضعیت مالی مون خیلی متاسفانه خوب نیست ... حقیقتا یه روزی که تو خونه بودم دیدم صدای یه پیشی مهربون با نینیش میاد چند تا گربه ناز و خوشگل احساس کردم خیلی گشنشون هست و چیزی نخوردن دلم براشون سوخت آنقدر گربه ها ناز بودن که خدا می‌دونه منم بهشون دو تا تن ماهی و مرغ جوجه ای که قرار بود بابام خریده بود بعد مدت ها بخوریم ببخشش کردم و دادم به گربه ها دادم خیلی دوست داشتن و واقعا از ته دل خوشحال شدم اما همه چیز خوب بود تا بابام از بیرون برگشت خونه مامانم هم تو اتاق بود لازم به ذکر هست پدرم از وقتی که بازنشسته شده در کار های خونه به مامانم کمک می‌کنه وقتی برگشت و دید مرغ و جوجه و تن ماهی ها نیست پرسید از مامانم کجاست من همون لحظه گفتم برای کمک به پیشی ها و به خاطر خدا دادم همه رو به گربه ها بابام تا وقتی شنید صورتش قرمز شد اومدم سرم داد کشید گفت چه غلطی کردی...😥 دختره ی الاغ و دیوانه روانی باید بستری کنیم تو دیوونه خونه الان چی بخوریم منم ترسیدم شروع کردم به گریه بابام هم سرم داد میکشید رفتم پیش مامانم اون هم سرم داد کشید و طرف بابام رو گفت منم رفتم تو اتاقم بیرون نیومدم الان همه از دستم اعصبانی هستن و برای نهار هم بیرون نیومدم حالا خواهش میکنم بگید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کارش درست نبوده ولی تو حق نداری اینطوری حرف بزنم و قضاوت کنیکاش یکم مراعات بقیه رو هم میکردین

کلا کارش اشتباه بوده 

آدم اینهمه غذارو میده ب حیوون 

نهایت یه تیکه مرغ می‌داده بس بوده