2777
2789
عنوان

پدر دل سنگ و با حیوانات مظلوم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز حق دارن پول در اوردن خیلی خیلی کارِ سختیه به خصوص که هرروز دارن از وضعیت بد معیشتی میگن.

شما برا حیونا کار خوبی کردی ولی به پدر و مادرتون اطلاع میدادین که میخوام شکم گربه هارو سیر کنم بعد انجام میدادین.

از قصابی آشغال گوشت و گردن و بال بگیر بده بهشون 100تومنم نمیشه چون خودم گربه دارم یا اضافات غذاتون که میمونه به جا دورریز کردن بده به سگ و گربه ها.

شیر و خامه و پنیر و سوسیس هم میخورن.

ولی از آدمایی که به حیوونا زبون بسته کمک میکنن خوشم میاد ممنون بابت کار قشنگت❤

عزیزم کارت خب اشتباه بوده

میتونستی از باقی مونده سفره به گربه بدی ولی نه که از غذای خودت بزنی

اگه پول از خودت داشتی بخشش میکردی خوب بود ثواب داشت ولی مال خونه پدرت و اونی که بابات خریده رو نباید بی اجازه میدادی

گربه هم خدا روزیشو میده ما آدما زیاد نباید تو طبیعت دخالت کنیم

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

دیونه ای؟؟؟

خوبه میگی بابام وضع مالیش خوب نیست بعد کلی مواد غذایی که سهم خودتون بوده دادای گربه 

اگه اسکل نبودی لااقل یه پاکت شیر میدادی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دیونه ای؟؟؟خوبه میگی بابام وضع مالیش خوب نیست بعد کلی مواد غذایی که سهم خودتون بوده دادای گربه اگه ا ...

آخه یدونه گربه نبود که سیر بشه چند تا نی نی گربه بود و مادرش معلوم بود گشنشون بود که همش رو خوردن شیر هم نداشتیم وگرنه میدادم

حالا بگین چیکار کنم 😢😢 گشنمه اما از اتاق برم بیرون سرم داد میکشن دوباره پیشی ها هم اومدن پشت پنجره میو میو میکنن چجوری بهشون بگم خودم غذا ندارم بخورم چه برسه بدم به شما دلم براشون میسوزه جای خواب ندارن غذا ندارن بابای پیشی ها رفته تنهاشون گذاشته منطقه خونه ما شب های سرده مردم باهاشون بد رفتار میکنند بیماری و کلی مریضی میگیرن

اره ولی دیگه انقد بی ادبانه که نه!!! شاید چیزدیگه نداشتن رفته اینو داده

چیزی نداشتن باید مرغ و گوشت خونه رو بده گربه؟ مگه شیرین عقل باشع

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
حالا بگین چیکار کنم 😢😢 گشنمه اما از اتاق برم بیرون سرم داد میکشن دوباره پیشی ها هم اومدن پشت پنجره ...

حس کردم تاپیکت دروغه اگرم راست باشه شیرین عقلی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

واقعا مقاومت نکن حتما برو بستری شو 

واقعا یکم عمیق فکر می کردی

من هن به حیوانات کمک می کنم فقط بادور ریز غذاها‌‌‌‌.‌.یا از سهم برنجم اندازه یه قاشق به پرنده ها می دم لب پنجره.‌..بازنشسته ها واقعا پول ندارن ..‌‌...می فهمی جونم ندارن که دیگه کارسخت انجام بدن

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
حس کردم تاپیکت دروغه اگرم راست باشه شیرین عقلی

واسه چی باید تاپیک دروغ بزارم چه سودی برای من داره این مسئله هنوز هست و من و خانواده م باهم بدیم من به خاطر کمک به گربه ها که از گشنگی نمیره انکار رو کردم و صد بار هم برگردم عقب اینکار رو انجام میدم

واسه چی باید تاپیک دروغ بزارم چه سودی برای من داره این مسئله هنوز هست و من و خانواده م باهم بدیم من ...

پس فکری به حال خودت کن در اصرع وقت برو پیش یه روانشناس