2777
2789
عنوان

کیا هیچ رفیقی ندارن تو زندگی میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 81 پست
من...همیشه خوب بودم رراشون منفعت داشتم ولی اونا هیچ خاصیتی برام نداشتن اخرشم از پشت خجنر خوردم الانم ...

اره کلا منم دوستام این بودن راهمو جدا کردم اما گاهی حس تنهایی داغونم میکنه

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه من با دوستام خیلی سرد شدمو ازشون فاصله گرفتم اخرین پیامی ک با اخرین نفرشون دارم 13 مرداده اون ...

جدی؟یعنی گاهی دلت یه هم صحبت نمیخواد دلت بگیره

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان

من قبلا فکر میکردم بدون دوست نمیتونم بدون خانواده نمیتونم ولی از وقتی از دوس و خانواده سمیم جداشدم خیلی اوکیم🙂🙂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره شاغلم اره خیلی احساس تنهایی میکنن حتی یه دوست دختر ندارم میدونی چند تا دوست صمیمی دختر داشتم ولی ...

خیلی سخته از رفیقم شانس نیاوردیم😑

جدی؟یعنی گاهی دلت یه هم صحبت نمیخواد دلت بگیره

اصلاا، هم صحبتم فقط خودم، نه آتو دست کسی میدی ن از حرفات پشیمون میشی، کسی ام از حرفات سواستفاده نمیکنه، رازاتم کسی نمیدونه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منم هیچ دوستی ندارم گاهی اینجا حرفا مو میگم اینم که عموما خونده نمیشه 😐

اینجا هست بله اما ی رفیق خوب ی چیز دیگس از اونم بی نصبیم 

من قبلا فکر میکردم بدون دوست نمیتونم بدون خانواده نمیتونم ولی از وقتی از دوس و خانواده سمیم جداشدم خ ...

چیکار میکنی الان؟ببین خصلت آدمی زاد اینه هرچی هم انکار کنیم اصلا نمیشه تا ابد تنها بود.تنهایی خوبه درسته منم دوسش دارم.اما واقعا دیوونع میشی اگه کسی نباشه باهاش حرف زد 

منم خیلی تنهام 🥺ولی ی رفیق دارم که نامش حسینه💚خوش آن دل که دلارامش حسینه💚جانم به فدایت یا اباعبدا ...

عمیقا بهش فکر کنی( به تنهایی منظورمه) دیوونه میشی.منم گاهی با خدا درد دل میکنم😅