پاینده_ایران مدیر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 عنوان کیا هیچ رفیقی ندارن تو زندگی میشه بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 81 پست کیا مثل منن هیچ رفیقی ندارم داشتما اما حس کردم اونقدر که من به عنوان رفیق رو اونا حساب میکنم اونا اینطور نیستن و دیگه نرفتم سمتشون.بنظرتون تنهایی برای آدم زجر آوره؟بدون دوست .اینم بگم مجردم ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان 1403/06/30 | 12:08 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 من...همیشه خوب بودم رراشون منفعت داشتم ولی اونا هیچ خاصیتی برام نداشتن اخرشم از پشت خجنر خوردم الانم ... اره کلا منم دوستام این بودن راهمو جدا کردم اما گاهی حس تنهایی داغونم میکنه ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
فرشته39 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 9306 منم هیچ دوستی ندارم گاهی اینجا حرفا مو میگم اینم که عموما خونده نمیشه 😐
donyay عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 25651 اره کلا منم دوستام این بودن راهمو جدا کردم اما گاهی حس تنهایی داغونم میکنه داغون نشو همون بهتر کات کردی کارما💫
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 وای نه من با دوستام خیلی سرد شدمو ازشون فاصله گرفتم اخرین پیامی ک با اخرین نفرشون دارم 13 مرداده اون ... جدی؟یعنی گاهی دلت یه هم صحبت نمیخواد دلت بگیره ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 اره خوش شانس بودی😊 😐🤣 ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
khanoomiiiiiii عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 15660 من قبلا فکر میکردم بدون دوست نمیتونم بدون خانواده نمیتونم ولی از وقتی از دوس و خانواده سمیم جداشدم خیلی اوکیم🙂🙂 تکنسین فوریت پزشکی👩🏻⚕️🩺💉💊🩹 اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫 دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 اره شاغلم اره خیلی احساس تنهایی میکنن حتی یه دوست دختر ندارم میدونی چند تا دوست صمیمی دختر داشتم ولی ... خیلی سخته از رفیقم شانس نیاوردیم😑 ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 51921 منم خیلی تنهام 🥺ولی ی رفیق دارم که نامش حسینه💚خوش آن دل که دلارامش حسینه💚جانم به فدایت یا اباعبدالله الحسین (ع)😍🥺
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11345 جدی؟یعنی گاهی دلت یه هم صحبت نمیخواد دلت بگیره اصلاا، هم صحبتم فقط خودم، نه آتو دست کسی میدی ن از حرفات پشیمون میشی، کسی ام از حرفات سواستفاده نمیکنه، رازاتم کسی نمیدونه با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 منم هیچ دوستی ندارم گاهی اینجا حرفا مو میگم اینم که عموما خونده نمیشه 😐 اینجا هست بله اما ی رفیق خوب ی چیز دیگس از اونم بی نصبیم ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 51921 منم خیلی تنهام 🥺ولی ی رفیق دارم که نامش حسینه💚خوش آن دل که دلارامش حسینه💚جانم به فدایت یا اباعبدا ... رفیق من اول خدا و بعد ائمه هستن 💙
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 من قبلا فکر میکردم بدون دوست نمیتونم بدون خانواده نمیتونم ولی از وقتی از دوس و خانواده سمیم جداشدم خ ... چیکار میکنی الان؟ببین خصلت آدمی زاد اینه هرچی هم انکار کنیم اصلا نمیشه تا ابد تنها بود.تنهایی خوبه درسته منم دوسش دارم.اما واقعا دیوونع میشی اگه کسی نباشه باهاش حرف زد ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
پاینده_ایران مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 52 منم خیلی تنهام 🥺ولی ی رفیق دارم که نامش حسینه💚خوش آن دل که دلارامش حسینه💚جانم به فدایت یا اباعبدا ... عمیقا بهش فکر کنی( به تنهایی منظورمه) دیوونه میشی.منم گاهی با خدا درد دل میکنم😅 ای کشور آزادهدلان، ایران! ایران! پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان