2777
2789
عنوان

کیا هیچ رفیقی ندارن تو زندگی میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنی الان؟ببین خصلت آدمی زاد اینه هرچی هم انکار کنیم اصلا نمیشه تا ابد تنها بود.تنهایی خوبه د ...

من دوتا بچه دارم کمی با اونا سر و کله میزنم درس میخونم خونه رو مرتب میکنم با بچه هام بیرون و پارک و پیاده روی میریم بازی انلاین 

ببین من از مادر خودم خوردم از دوست خوردم مادربزرگ خاله از همه خوردم خداروشکر شوهرمم خیلی توفراموش کردنشون کمکم میکنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برای من بعضی وقتا تحملش سخت میشه مخصوصا که یک دوست خیلی نزدیکم داشتم که کاملا باهاش قطع رابطه کردن و ...

منم همینطور بودم.بعضی وقتا میرم تو فکر شاید بگذره عادت کنم

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
سلام من حتی تو دانشگاه تو سلفم تنهام یکم سخته ولی دیگه عادت کردم از بچگی به تنهایی

😅😅من خودمم دوست دارم تنهای رو اما گاهی دلم ی هم صحبت میخواااد

ای کشور آزاده‌دلان، ایران! ایران!                           پیوسته تو را دست خدا باد نگهبان
من دوتا بچه دارم کمی با اونا سر و کله میزنم درس میخونم خونه رو مرتب میکنم با بچه هام بیرون و پارک و ...

خداروشکر باز مشغول بچه هات هستی.و شوهرت آدم خوبیه.همین کلی برات کمکه👍🏻

😅😅من خودمم دوست دارم تنهای رو اما گاهی دلم ی هم صحبت میخواااد

من انقد تنهام تو خونه موندم افسرده شدم وسواس فکری گرفتم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من انقد تنهام تو خونه موندم افسرده شدم وسواس فکری گرفتم

مجردی؟چه وسواسی؟بگو ببینم منم شاید دچارش شدم خبر ندارم.

اوناييكه تنها هستين اينجا همو پيدا كردين و باهم دوست بشين چه اشكال داره 

حسنش أينه كه همه زخم خورده هستين وو بلدين باهم چطور رفتار كنيد و انتظارو توقع بي جا از هم ندارين 

اوناييكه تنها هستين اينجا همو پيدا كردين و باهم دوست بشين چه اشكال داره حسنش أينه كه همه زخم خورده ه ...

من از زندگی خییلی عقبم دوس دارم تلاش کنم خودمو ببرم جلو.اما نمیدونم چرا دارم به رفیقای بی خاصیتم فکر میکنم😑

مجردی؟چه وسواسی؟بگو ببینم منم شاید دچارش شدم خبر ندارم.

آره ۱۹ وسواس بیماری گرفتم همش فکر میکنم یه مریضی دارم حساس شدم زندگیم تلخ شده همش تو اینجا تاپیک برا سلامتیم دعا کنید میزنم خیلی یه هفته شدید شده

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
آره ۱۹ وسواس بیماری گرفتم همش فکر میکنم یه مریضی دارم حساس شدم زندگیم تلخ شده همش تو اینجا تاپیک برا ...

عزیزم افکار منفی رو بریز دور انشالا حالت خوبه چیزیت نیس نگران نباش.

عمیقا بهش فکر کنی( به تنهایی منظورمه) دیوونه میشی.منم گاهی با خدا درد دل میکنم😅

اره درد و دل با خدا و ائمه خیلی خوبه👌🏻

خب منم تنهام خیلی نه رفیقی نه خواهری

با خانواده اختلاف نظر دارم و.. 

چند سالته مجردی؟