2777
2789

خانوما میشه بگید محیط کار بیمارستان چجوریه؟اینکه میگن همکاران خیلی باهم صمیمی و راحت هستن درسته؟یااینکه شنیدم شوخی زیاد می کنن و یکم تو محیطش فساد زیاده؟(کلا چیزای خوبی نشنیدم یکم حساس شدم)

چون همسرم بیمارستان کار می کنه پرسیدم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه ی محیط ها اگه آقایون بخوان میتونن  فساد به پا کنن 

ببین شوهرت چجور آدمیه 

باید شناخته باشید تا الان 

بقیه اش رو هم بسپر به خدا د ۷ودت رو اذیت نکن 

چون کاری ازت بر نمیاد 

سلام 😍

کلا تو فضایی که ساعات زیادی رو تو یه محیط کنارهم بگذرونن ناخوداگاه صمیمیت ایجاد میشه و باقیش بستگی به شأن و قدرت کنترل و اراده ی فرد داره، البته تو فرودگاه هام همینه😁

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

قربون اون دلت.....دختر خوب از ۲۴ ساعت حداقل ۱۲ تا۱۵ ساعت رو با همکاراش میگذرونه.....چرا باید خشک و رسمی باشه......سخت نگیر و بزار بدون مشکل به کارش ادامه بده ...دوتا خنده و شوخی به جایی بر نمیخوره

من یه مشتری دارم پرستاره

هر روز به یه بهانه تو پی وی منه 

من اصلا آدمی نیستم که رو بدم به کسی 

وقتی با منی که اینهمه  تعصبی هستم  اینجوریه  ببین. با همکاراش چجوری رفتار میکنه 

قضاوت نمیکنم ولی منظورم اینه همه چی دو طرفه اس تا دو طرف وا ندن هیچ خیانتی اتفاق  نمی افته  به محیط هم ربطی نداره

سلام 😍

چیزای خوبی نمیگن مخصوصا اونا ک شیفت شب وامیستن

البته همه ی جور نیستن ولی  خب ....

همسر دوستم بیهوشیه اوایل دوستم خیلی حساس بود ولی گفت با این کار خودمو اذیت میکنم دیگه خودشو زد ب بی‌خیالی برا ارامش خودش

چیزی از همسرش ندیده‌ها مثل شما با فکر و خیال حال خودشو بد میکرد 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️