2777
2789
عنوان

واریکوسل خفیف و بچه دار شدن

11883 بازدید | 27 پست

میخواستم بدونم با واریکوسل خفیف در یک طرف امکان بارداری هس ؟امیدی داشته باشم یا باید عمل کنیم 

من همونم که امضام این بود که تا اربعین مامان میشم الان مامان شدم خدایا شکرت این حس قشنگ رو شامل همه منتظرا کن .96/8/11

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که جواب دادی گلم دکتر قرص دوماهه داد گف استفاده کن تاثیر نداش بیا عمل کنم اما چون منم مشکل دارم و پریهام به شدت نامنظم شدن فعلا گفتیم منم مشکلم حل شه بعد ببینیم عمل نیاز هس یا نه اما همش احساس میکنم باید عمل میشد وگرنه بچه دار نمیشیم 

من همونم که امضام این بود که تا اربعین مامان میشم الان مامان شدم خدایا شکرت این حس قشنگ رو شامل همه منتظرا کن .96/8/11

چه داروهایی داده؟

شوهرمنم همین مشکلو داره

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
چه داروهایی داده؟ شوهرمنم همین مشکلو داره

شما چن وقته اقدامید 

نگران نباش عزیزم.واریکوسل خفیف راحت درمان میشه.

از کجا هستی؟

واریکوسل شوهرت چند میلیمتربوده؟

آز اسپرم ک داده تعداد و سرعتش چقد بوده؟

این داروها خیلی خوبه.خودتم در کنارش هم اونو تقویت کن همم خودتو.

در اولین درجه اصصصصلا استرس نداشته باشین.هیچ کدومتون.صب تاصب ناشتا ی استکان عرق کاسنی بده شوهرت بخوره.

هرروز ی ق چ جنسینگ با ۱ ق چ زنجبیل با ۱ ق غ عسل محلی قاطی کن بده بخوره.جنسینگ و زنجبیلو سالم بگیر خودت بکوب و پودرشون کن.

سردی کلا تعطیل.تخم مرغ محلی بخورین‌.

تو غذاهات ادویه بریز حسابی.میوه و سبزی خیلی بخورین.راحت همه چی درست میشه عزیزم.خداروشکر داروهای شوهرت خیلی نشده.ما هر سری نزدیک ۱ تومن پول دارو میدادیم.فعلا ک داروها رو قط کرده شوهرم ولی بنظظرمنکه دارو خیلی خوب بود.آخه خیلی خوب ج داد رو شوهرم.

من ۱۴ ماهه ک بچه میخام وسطش ۳ ماه جلوگیری داشتم.

از خرداد فهمیدیم شوهرم آزو اسپرمیه‌.

رفتیم دکتر فرستاد سونو برا واریکوسل گفت تو بیضه چپ ی واریکوسل خفیف داره.

شوهرمن تعداد اسپرمش خیلی کمه.خیییلی.تو اولین آز ۲نیم ملیون بود.

با ۲۰ روز دارو رسید ب ۱۲.بعد از قط دارو رسید ب ۵نیم.اگ داروهاشو ادامه داده بود میرسید حداقل ب ۲۰.ک رنج نرمال بود.

آمپولاش hmg یا  hcg??

گمونم هاش ام جیه.هفته ای یه بار باید بزنه؟

خودت ک مشکلی نداری ایشالله؟

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

اره آمپولا پنج روز یه بار بود .والا ما نرفتیم سونو دکتر اورولوژی معاینه کرد و گف وچون منم مشکل داشتم شوشو گف اول تو درمان شو ببینیم چی میشه 

منم دقیقا 14 15 ماهه که من کله این یه سال و خورده ای رو فقط چهار بار اونم به ذور آمپول پریود شدم 

نگران نباش عزیزم.واریکوسل خفیف راحت درمان میشه. از کجا هستی؟ واریکوسل شوهرت چند میلیمتربوده؟ آز ا ...

برا شوهر من فقط حرکتشون کمه تعدادشون خوبه برم خونه عکسشو برات میفرستم 

ممنون که جواب دادی گلم دکتر قرص دوماهه داد گف استفاده کن تاثیر نداش بیا عمل کنم اما چون منم مشکل دار ...

واسه دختر دارشدن تو واریکوسل هیچ مشکلی نیس اما عمل کنه بهتره بعد عمل باید مواظب باشه چیزای سنگین برنداره تا خوب بشه سخت نگیر چیزی نیس

همسر من هم واریکوسل خفیف داره با رفلاکس 3.1 دکتر دارو دو ماهه داده اما این داروهایی که شما نوشتید نیستن.(کلومیفن،ال کارنتین،ویتامین ای) حالا این ماه قرار بود روز تخمک گذاری رابطه داشته باشیم تا اگه داروها اثر کرده شاید نتیجه بگیریم....ولی بعید میدونم چون دقیقا همون شبهایی که تخمک گذاری من بود و از رو اجبار رابطه داشتیم و فقط برای بچه دار شدن شوهرم استرس اینو گرفته بود که اگه اینبار هم باردار نشی چی؟ آخر سر نتونست رابطه برقرار کنه با اینکه توی این مدتی که ازدواج کردیم تا حالا اینطور نشده که نتونه کاری کنه ....اینم از شانس منه دیگه