2777
2789
عنوان

پولداری بعد از بی پولی

398 بازدید | 28 پست

ده ساله ازدواج کردیم 

ما یه دوره چند ساله پولامون را پس انداز کردیم و یه مبلغی جمع شد که تو یه کاری سرمایه گذاری کردیم و شوهرم مشغول به کار بود ، بعد ورشکست شد و الان شوهرم یه جورایی بیکار شده و از طرفی حدود نصف سرمایه برگشته بهمون و یه مبلغی هم قراره ماهیانه اقساطی بهمون برگردونن، من تو این مدت که پس انداز میکردیم و بعدش هم دوران ورشکستگی خیلی تو زندگی صبوری کردم و صرفه جویی میکردم و حتی همه طلاهام را گذاشتم رو کار شوهرم ،الان هیچ طلایی واسم نمونده، مقداری نقره مشابه طلا دارم که همه فکر میکنن طلاست ولی نقره است و اینو فقط من و شوهرم میدونیم، الان که پول اومده دست شوهرم اصلا از من نظرخواهی نمیکنه که با این پول چیکار کنیم ، من مد نظرم بود که طلا بخریم به نیت سرمایه گذاری چون میگن گرون میشه ولی شوهرم میخواد بذاره رو پول ماشینش و ماشین را عوض کنه ، اصلا هم منو در جریان کاراش نمیذاره، خیلی ناراحتم وقت نداری من همه جوره پشتش بودم الان که پول اومده دستش اصلا نمیگه تو کجای زندگی منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بهش میگه با این حرفات حال منو خراب نکن جواب درست بهم نمیده و اصلا در مورد مسائل مالی از من نظرخ ...

بهش بگو خوبه تو دوران بی پولیت من ساختم باهات راه اومدم 

حالا یادت رفته

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بهش بگو خوبه تو دوران بی پولیت من ساختم باهات راه اومدم حالا یادت رفته

میگه مگه چیکار کردی ، یادم نمیاد 

فقط یادمه یکبار که گوشت نداشتیم پیش مامانت آبروی منو بردی 

همه فداکاری های منو نادیده گرفته ، همون یکبار که اونم اصلا خودش زنگ زد مامانم و اونو وارد ماجرای بحثمون کرد پتک کرده و میزنه تو سرم 

خیلی خوبه راضیش کن طلا بخر حیف نداریم پول و گرن سریع طلا میخریدم

دقیقا تا حداقل دو سال دیگه طلا خیلی می‌ره بالا 

منم مد نظرم اینه که همه پول را طلا بخریم ولی چه کنم که فقط نوک دماغش را میبینه 

جالبه همه خانواده دو طرف هم چون میبینن من طلا دارم دیگه واسه راهنمایی پیشنهاد طلا نمیدن یا وقتی به باباش گفت ماشینم را عوض کنم نه نیاورد ، چون فکر میکنن ما به اندازه کافی طلا هم داریم 

در حالیکه اینا طلا نیست نقره است 

بنظرت همه را در بیارم و بگم من دیگه از اینا استفاده نمیکنم و به همه میگم فروختیم 

خیلی عارت میشه برو طلاش را بخر 

دقیقا تا حداقل دو سال دیگه طلا خیلی می‌ره بالا منم مد نظرم اینه که همه پول را طلا بخریم ولی چه کنم ک ...

نمیدونم مردا براچی تا یه پولی میبینن از خود بی خود میشن یادشون میره سختیای زنو چی بگم بخدا هر چی بگی حق داری 

نمیدونم مردا براچی تا یه پولی میبینن از خود بی خود میشن یادشون میره سختیای زنو چی بگم بخدا هر چی بگی ...

کاش برام درس عبرت بشه 

بالاخره روزگار که همینطوری نمیمونه بازم بالا داره پایین داره 

باز روش به من می افته 

کاش برام درس عبرت بشه بالاخره روزگار که همینطوری نمیمونه بازم بالا داره پایین داره باز روش به من می ...

بگردمت خاهر.باز منکه شوهرم ب حرفمه پول نداریم..خیلی دلم گرفته و ناامیدم

بگردمت خاهر.باز منکه شوهرم ب حرفمه پول نداریم..خیلی دلم گرفته و ناامیدم

بازم خداراشکر که باهم خوبید عزیزم 

من همیشه میگم یه زن با نداری مردش میسازه ولی با بی اخلاقی و ناسپاس بودنش نه نمیشه ساخت ، سخته 

ایشالله که خدا در خیر را به روتون باز کنه و برکت یه زندگیتون بیاد