ما یه دوره چند ساله پولامون را پس انداز کردیم و یه مبلغی جمع شد که تو یه کاری سرمایه گذاری کردیم و شوهرم مشغول به کار بود ، بعد ورشکست شد و الان شوهرم یه جورایی بیکار شده و از طرفی حدود نصف سرمایه برگشته بهمون و یه مبلغی هم قراره ماهیانه اقساطی بهمون برگردونن، من تو این مدت که پس انداز میکردیم و بعدش هم دوران ورشکستگی خیلی تو زندگی صبوری کردم و صرفه جویی میکردم و حتی همه طلاهام را گذاشتم رو کار شوهرم ،الان هیچ طلایی واسم نمونده، مقداری نقره مشابه طلا دارم که همه فکر میکنن طلاست ولی نقره است و اینو فقط من و شوهرم میدونیم، الان که پول اومده دست شوهرم اصلا از من نظرخواهی نمیکنه که با این پول چیکار کنیم ، من مد نظرم بود که طلا بخریم به نیت سرمایه گذاری چون میگن گرون میشه ولی شوهرم میخواد بذاره رو پول ماشینش و ماشین را عوض کنه ، اصلا هم منو در جریان کاراش نمیذاره، خیلی ناراحتم وقت نداری من همه جوره پشتش بودم الان که پول اومده دستش اصلا نمیگه تو کجای زندگی منی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.