2777
2789
عنوان

پولداری بعد از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 28 پست
بازم خداراشکر که باهم خوبید عزیزم من همیشه میگم یه زن با نداری مردش میسازه ولی با بی اخلاقی و ناسپاس ...

الهی امین عزیزمم دلت پاکه دعا کن ایشاله خدا برا جفتمون درس کنه

الهی امین عزیزمم دلت پاکه دعا کن ایشاله خدا برا جفتمون درس کنه

ایشالله چشم قابل باشم حتما 

خدایا از سفره رزق و روزی و برکتت نصیب این دوستمون بکن و پول با برکت بفرست تو زندگیش که بشادی خرج کنه 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه مگه چیکار کردی ، یادم نمیاد فقط یادمه یکبار که گوشت نداشتیم پیش مامانت آبروی منو بردی همه فداکا ...

بگو پس طلاهایی که فروختم خرج زندگی کردم 

انقد بگو تا برات بخره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خیلی قدرنشناسه دلم ازش خیلی گرفته

واقعا با این چیزایی که ازش تعریف کردی قدر نشناسه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بگو پس طلاهایی که فروختم خرج زندگی کردم انقد بگو تا برات بخره

آره باید پیله کنم بهش بلکه از رو بره 

مبلغی نیست که بگم ولش کن بی خیال 

شاید دیگه هیچ وقت پول درشت دستم نیاد که طلا بخرم باهاش

آره باید پیله کنم بهش بلکه از رو بره مبلغی نیست که بگم ولش کن بی خیال شاید دیگه هیچ وقت پول درشت دست ...

انقد بگو تا خسته شه بهت پس بده 

سلام 

خوبی

ببخشید دیشب‌پیامی دادم براتون ولی هم دیشب خواب بدی دیدم ‌ هم امروز احساس میکنم نباید ما‌تا این حد صمیمی باشیم و ...

البته من نباید اینطور باشم گاها هسجان و احساسات هم همراهش و...میشه و خوب نمیشه  .اگه باز نکردی پیام رو نخون اگرم باز کردی ببخش...تا این حد باز و صمیمیه