2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا که سر جای خودش . ب وجود خدا هیچ کس تنها نیست . منظورم این تنهایی های موقتی هست که کسی نیست باهاش ...

آره خب منم اینجوری همیشه تنهام ..شوهرم ک میگم میگه تو ازدواج کردی باید بمونی خونه سر زندگیت مثل فلانی..همون فلانی دیدم همش مغازه ها نشسته حرف میزنه ومیخنده ..خودشم دو روز مرخصی میگیره همش بیرونه میگه طاقت ندارم برم بیرون ..میره پیش دوستاش..منم شهرغریب یک دوست ندارم باهاشون خوش باشم..حوصله پیاده روی تنها رو ندارم..خیلی تنهام واقعا..دوتا بچه دارم ..کاش شهرغریب نمیومدم ..هیچ کس درک نمیکنه..

بدبخت عقده ای  برو بچتو بنداز سر مردم به عشق و حالت برس خاک تو سر تو و امثال تو که به خاطر زاحتی خودت اون بچه رو تباه کردی حتی یکبار بهش شیر ندادی چقدر خودخواهی و سنگدلی .....برات متاسفم امثال تو جامعه رو به لجن کشیدن و آینده اون بچه بی گناه رو تباه کردن ......اونقدر بی سوادی که ناخواسته حامله شدی .......مطمئنم شوهرت ادم خوبیه ....کرم از تو هست که خوشی زده زیر دلت 

بدبخت عقده ای برو بچتو بنداز سر مردم به عشق و حالت برس خاک تو سر تو و امثال تو که به خاطر زاحتی خود ...

گووو نخور . تو فعلا برو دنبال شوهر بگرد ترش نکنی . وقت رو از  دست نده . جامعه رو دخترایی مث تو به لجن کشیدن که آبروی هر چی دختره بردی که این جور التماس میکنی و موس موس میکنی دنبال پسرا حتی به پزشک درمانگرت هم رحم نمیکنی که اونم این جوری سگ محلت کنه بدبخت . تو فعلا در حسرت شوهر بسوز گو زیادی هم نخور . در ضمن شیر ندادن من به بچم به خاطر پرولاکتین بالا بود که اصلا شیر تولید نمیکردم که بخوام بهش شیر بدم و به تو هیچ ربطی نداره و گوخوریش به تو نیومده بدبخت ترشیده  آویزون بو گندو