2777
2789

سلام بچه ها چند روز خیلی نگران یه مدت اتفاق های خیلی بدی برام میوفتاد مثل خیانت شوهرم بعد جداییم بعد از دست دادن کارم بعد دوباره یه مردی اومد تو زندگیم انقدر خوب بود باهام یهو الکی ولم کرد از خدا خیلی شاکی بودم پسرم رفته بود پیش پدرش من بیدار بودم کاملا روی تخت قبلش اینستا بابای پسرمو دیدم برای دختر که باهاشه همون که باعث جدایمون شد کلی عاشقانه گذاشته خیلی ناراحت بودم از خدا شاکی بعد چراغا خاموش کردم خیره بودم به روبروم یه چیزی بهم نزدیک شد مثل یه مردی که روی هوا شناور بود پا نداشت صورتش نورانی با شنل مشکی اومد گفت نترس من کنارتم من پیشتم بعد من گفتم بسم الله آیت الکرسی خواندم باز میگفت نمیرفت گفتم ازت میترسم گفت نترس من پیشتم همراهتم بعد من ترسیدم پشتم کردم بهش یه میز دارم دسته هاش آلومینیوم کنار تختم براقه مثل آینه نگاه کردم هنوز هست اومد جلو در گوشم گوشم وز وز کرد اروم گفت نترس من کنارتم گفتم قلبم الان وایمیسه سکته میکنم بعد از اونروز تو خونه ام هستم یه کم دلهره دارم بچه چی میتوانه باشه انقدر ترسیدم فردا رفته خونه مادرم به مادرمو دوستم گفتم میگن خوبه بد نی دوستم میگه چرا ازش سوال نکردی ولی از اونروز که اینو دیدم استرس و عصبانیتم خود به خود کمتر شده ولی تو خونه میترسم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

عزیزم به روانشناس مراجعه کن حتما

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه این داستانتون واقعیه و نمیخواین ما رو سر کار بذارین حتما ب روانپزشک مراجعه کنید ببخشید اینو میگم چون اینجا داستان فیک زیاده. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
عزیزم اگه این داستانتون واقعیه و نمیخواین ما رو سر کار بذارین حتما ب روانپزشک مراجعه کنید ببخشید این ...

به جون تک پسرم راسته چه دلیلی داره سرکار بزارم کسیو

به جون تک پسرم راسته چه دلیلی داره سرکار بزارم کسیو

خوب پس حتما ب روانپزشک مراجعه کن. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
واقعا همچین چیزی دیدی و اینقدر ریلکسی من اگه بودم تا حالا بیست تا دکتر مغز و اعصاب رفته بودم

خیلی هم ترسیدم به مادرم گفتم حتی دیگه تنها نموندم خونه ام برم به دکتر چی بگم اخه هیچوقت اینجوری برام اتفاق نیوفتاده بود

یعنی خل شدم

نه عزیزم چه حرفیه شما نشانه هایی از افسردگی دارین هر کسی ممکنه مریض بشه دکتر رو حتما برو باید بیشتر بررسی بشه. 

نه عزیزم چه حرفیه شما نشانه هایی از افسردگی دارین هر کسی ممکنه مریض بشه دکتر رو حتما برو باید بیشتر ...

من مشاور میرفتم برای جدایم نمیدونم ولی خوب واقعا از خونه ام ترسیدم و واقعا دیدم