2777
2789
عنوان

دیدن یه موجودی با صدای مردانه و شنل مشکی در بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست
حتما فرشته ای چیزی بوده چون با خوندن آیه الکرسی نرفته

فرشته ها مگه ماها میتوانیم ببینیم نه نرفت هر چی بسم الله آیت الکرسی قسم آخر چراغ روشن کردم با چراغ روشن خوابیدم از ترس صبح زودم رفتم خونه مادرم تا پسرم بر نگشت نیومدم خونه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراغ روشن کردی هم بود ؟

ولی چون کلید چراغم کنار همون در بود بدنم سفت شده بود میترسیدم برم ولی یهو رفتم بعد تا چراغ روشن شد رفت الانم کلا یه چراغ روشن میزارم خونه ام ولی خوب استرس زیاد خواب شبمو ازم گرفته سخت میخوابم

خب شاید خیالاتی شدی

نمیدونم واقعا ولی اخه صداشم یادمه تا الان اینهمه سال نه اینجور چیزا باور داشتم هر کی میگفتم باور نمیکردم نه خودم اتفاق افتاده بود نه از تنهایی میترسیدم نه شب و تاریکی از اونشب واقعا ترسو شدم

نمیدونم واقعا ولی اخه صداشم یادمه تا الان اینهمه سال نه اینجور چیزا باور داشتم هر کی میگفتم باور نمی ...

عزیزم انشالله ک چیز مهمی نیس ،،حالا برو روانپزشک،،شاید این استرس هایی ک این دوران بهت وارد شد بهت فشار اورده

عزیزم انشالله ک چیز مهمی نیس ،،حالا برو روانپزشک،،شاید این استرس هایی ک این دوران بهت وارد شد بهت فش ...

حتما میرم شاید هم همین باشه 

فرشته ها مگه ماها میتوانیم ببینیم نه نرفت هر چی بسم الله آیت الکرسی قسم آخر چراغ روشن کردم با چراغ ر ...

اره بعضی انسان های پاک میتونن ببینن ارتباط داشته باشن  کمی قران‌بخون متوجه میشی 

آقا هستم 🚫
اره بعضی انسان های پاک میتونن ببینن ارتباط داشته باشن کمی قران‌بخون متوجه میشی

من که انسان پاک پاک نیستم اشتباه های خودمو دارم قرانم فقط در حد یس و ایت الکرسی و چهار قل و حمد و اینا میخوانم ولی خوب میدونم فرشته ها فقط با پیامبران میتوانن ارتباط بگیرن

فارسی حرف زد ؟ صورتش چه شکلی بود

فارس فارسی حرف زد صورتش فقط میدیدم ریش داره ولی محو صورتش یه چشمشم میدیدم سیاهه به صورت محو ولی بقیه صورتش زیر همون شنله بود و واقعا میترسیدم نگاهش کنم قلبم به شدت میزد

من که انسان پاک پاک نیستم اشتباه های خودمو دارم قرانم فقط در حد یس و ایت الکرسی و چهار قل و حمد و ای ...

اپس اشتباه میکنی نمیدونی فرشته ها کلا به ذات خوب وپاک وارد میشن فرقی نمیکنه پیامبر باسه یا انسان معمولی کمی بیشتر قرآن بخون 

آقا هستم 🚫
اپس اشتباه میکنی نمیدونی فرشته ها کلا به ذات خوب وپاک وارد میشن فرقی نمیکنه پیامبر باسه یا انسان معم ...

خوب کجای قران نوشته کدوم آیه معنیشو بخوانم