2777
2789
عنوان

کیا دبیرستان تجربی خوندن و

313 بازدید | 32 پست

نتونستن رشته پزشکی و دندون برن؟؟

بعدش چیشد  تونستین کنار بیاین؟

من اصلا نمیتونم انقد خودمو مقایسه میکنم ب خودم سرکوفت میزنم ک خستم انگار دارم افسرده میشم 

الآنم فرهنگیان آوردم اما همش فکرم اونجاس‌ دکتر باشی و اون محیط کجا و این محیط کجا 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

چرا 

هنوز گاهی میرم بیمارستان یا دندانپزشکی یکم ناراحت میشم اما کلا تو فکرم نیست 

و عزیزم من الان معلمم 

معلم کم کسی نیست 

اگه معلما نباشن همین پزشکم نمیتونست الان پزشک باشه 

شماره به مرور عاشق معلمی میشی با اینکه سختی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میتونستی انصراف بدی حالا ک انصراف ندادی ته دل خودت انگار مردد بودی دیگه 

عادت میکنی مگه همه تجربیا دندون و پزشکی میخونن تو هم مثل بقیه اونا زندگی کردن تو هم ادامه میدی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چرا هنوز گاهی میرم بیمارستان یا دندانپزشکی یکم ناراحت میشم اما کلا تو فکرم نیست و عزیزم من الان معلم ...

میشه بپرسم چند سالتونه

خیلی میگذره از اون روزا ؟

اینقدر زیاااد میشناسم که نمیدونی از بین پونصد هزار شرکت کننده فقط ۱۰ هزار نفرشون موفق میشن حالا هر رشته ای

فرهنگیان هم بهتره بابا ، یه شغل آزاد هم میتونی در کنارش داشته باشی و پول بزن به جیب😉

خب میتونستی انصراف بدی حالا ک انصراف ندادی ته دل خودت انگار مردد بودی دیگه عادت میکنی مگه همه تجربیا ...

نه دیگه نمیتونم انصراف بدم مجبورم 

اینقدر زیاااد میشناسم که نمیدونی از بین پونصد هزار شرکت کننده فقط ۱۰ هزار نفرشون موفق میشن حالا هر ر ...

اون ده هزار نفر کلا اطرافیان منن😂😂

ممنون

من تجربی بودم امسال تموم کردم و با اسرار خانواده ازدواج کردم با کتک اینا نزاشتن کنکور بدم کمترین معدلم امسال شد ۱۹٫۵۰

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜