2777
2789
عنوان

کیا دبیرستان تجربی خوندن و

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست
نمی‌دونم میگن محدودیت پوشش هست و..

آره دوستم میگفت تو کلاسم چادر میپوشن 

بیش تر از همه چیز تفکیک جنسیتی تو کتم نمیره دانشگاهمون قبلا دبیرستان بوده بعد تبدیلش کردن دانشگاه قشنگ حال و هوای دبیرستان داره میزنه تو ذوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه نمیتونم انصراف بدم مجبورم

دکتر بودن انچنان ذوق نداره ممکنه روز اول پزشکیت جلوت مریضت بمیره فضای بیمارستان پر از رنج و غم مریض جوون میده کسی نمیره بالاسرش پرستارای بخش بیخیال از بس دیدن عادی شده فقط وقتی کد میخوره میرن شوک و ماساژ قلبی ک خیلیاشون برنمیگردن 😮‍💨

دندون پزشکی هم سخته همه مواد اولیه گرون با ذوق مطب بزنی اونوقت کسی نیاد مهم اینه تا آدم سرشناس نشه پولی تو هیچ کدومشون نیست ک اونم معمولا بالای۴۰ رخ میده واست معلمی بهترینه هم از لحاظ فضای کار هم امتیازاتش هم جو دوستانه و آرام بدون استرس تعطیلات هم داری شیفت شبم نداری زمانت واسه خودته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آره دوستم میگفت تو کلاسم چادر میپوشن بیش تر از همه چیز تفکیک جنسیتی تو کتم نمیره دانشگاهمون قبلا دبی ...

🥲🥲

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
نه بابا. اینکه حتما چادر باشه نه. ولی خوب خیلی آزاد و رها هم که اصلا در شان دانشگاه نیست. یه تیپ دان ...

حالا فقط این نیست که پیشرفتی نداره

معلم درس تخصصی ما دبیرستان تجربی خونده بود بعدا میره حسابداری والا معلم موفقی هم هست

همه ی بچه ها موافق بودن که معلم خوبیه تازه شاگردش همه امسال اومده بود مدرسه همکار بودن

~بی گناه بودن خود بزرگ ترین گناه است~
دکتر بودن انچنان ذوق نداره ممکنه روز اول پزشکیت جلوت مریضت بمیره فضای بیمارستان پر از رنج و غم مریض ...

آخه پیشرفت خوبی نداره فرهنگیان 

مخصوصا اینکه از رشته تجربی بری خیلی سخته 

باز انسانی باشی راحتی 

معلم درس تخصصی ما دبیرستان تجربی خونده بود بعدا میره حسابداری والا معلم موفقی هم هستهمه ی بچه ها موا ...

چه جالب 

چی درس میده 

همسنیم پس 🥲چرا زمان ما که شد انقدر همه چی سخت تر شد کل دبیرستانمون تو کرونا بود هیچی از درس نفهمیدم ...

آره ضربه خوردیم 

ولی من امثر دوستام پزشکی خوندن دیگه روم نشد باهاشون بگردم ارتباطمو کم کردم

چه جالب چی درس میده

توی هر سه پایه اگه اشتباه نکنم ولی به ما که خودش وجوه نقد و خرید و فروش که دروس پایه ی دهم بودن

شاگردش هم سال یازدهم اموال و انبار، سال دوازدهم صورت های مالی

~بی گناه بودن خود بزرگ ترین گناه است~
توی هر سه پایه اگه اشتباه نکنم ولی به ما که خودش وجوه نقد و خرید و فروش که دروس پایه ی دهم بودنشاگرد ...

خوبه 

آخه پیشرفت خوبی نداره فرهنگیان مخصوصا اینکه از رشته تجربی بری خیلی سخته باز انسانی باشی راحتی

دیگه قبول شدی خوبه دیگه پزشکا و دندون پزشکها بیمه هم ندارن اگر خدایی نکرده بیمار شن یه بیمارستان بستری شن کل درآمدشون خرج میشه خودشون رو بیمه میکنن ولی حتی اون بیمه درمانی هم کافی نیست بازم صرفه نداره حداقل معلمی از این دردسرا نداره بخاطر همینه طرف ۸۰ سال سنشه جرئت نداره به بازنشستگی یا استراحت فکر کنه زندگی بدون امنیت و آسایش روانی و بدون استراحت مفتم گرونه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آره ضربه خوردیم ولی من امثر دوستام پزشکی خوندن دیگه روم نشد باهاشون بگردم ارتباطمو کم کردم

میفهممت منم خواهرو دوست صمیمیم پزشکی اوردن حستو درک میکنم 

ببین به نظرم آخر دنیا نیست 

تو کلاس خواهرم سه تا از بچه ها قبلا فرهنگیان خوندن الان باتوجه به شرایط چاره ای جز پذیرش این ندارم ولی شاید یه چند سال بعد مسیرمونو عوض کردیم به نظرم هیچوقت دیر نیست 

خواهرم یه همکلاس داره مثلا قبلا آزمایشگاه خونده یه خانوم که ماماست سی و خورده ای سالشه یه آقایی مهندس برق بود ۲۹ سالشم بود یه ترم خوند انصراف داد گفت میخوام برم دندون 

چند تاشونم از پرستاری انصراف دادن