2777
2789

مال منم سفید بود ی لکه کهنه بزرک روش بود ک با شامپو فرش صابون پودر لباسشویی کشیدم ولی نرفت 

اخر وایتکس خالصو ریختم روش تمیز شد😁

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری نانو صفر شویی اتوموبیل بگیرید عالیه برای مبلها و پارچه های سفید یا روشن 

عکسش براتون میزارم 

قیمتی هم نداره 

در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومن هست 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
اسپری نانو صفر شویی اتوموبیل بگیرید عالیه برای مبلها و پارچه های سفید یا روشن عکسش براتون میزارم قیم ...

لطفا توضیح بده چطور باید روی مبل استفاده کنیم. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
لطفا توضیح بده چطور باید روی مبل استفاده کنیم.

این اسپری بدون حساسیت بدون بو هست 

فقط یک پاف اسپری روی لکه یا چند پاف روی کل مبل میزنید و با دستمال پارچه ای خشک پاک میکنید 

خیلی راحت 

بخاطر نانو بودنش گرد و خاک تا چند وقت نمیشینه روی مبل و براق به نظر میاد مبل شما

این اسپری بدون حساسیت بدون بو هست فقط یک پاف اسپری روی لکه یا چند پاف روی کل مبل میزنید و با دستمال ...

یعنی به این راحتی تمام چرک و کثیفی مبل تمیز میشه؟ 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
یعنی به این راحتی تمام چرک و کثیفی مبل تمیز میشه؟

اگر‌میشد فیلم اینو براتون میزاشتم خودتون ببینید 

این محصول ایرانی هست و ما داریم صادر میکنیم به عمان و امارات و ترکیه