2777
2789

شوهرم عاشق بچه اس از روز وقتی دوست بودیم هم اینطوری بود در حدی که هرر چقدر خسته باشه با بچه ها بازی میکنه یا نگهشون میداره خیلی با حوصله به حرفاشون گوش میده کلا خیلی خیلی دوس داره حتی یه بار مثلا خرید رفته بودیم از این ست ۱۹ تیکه نوزادیا دیده بود گیر داده بود بخره برای بچه نداشتمون😐😂 

حالا ما کلا ۹ ماهه ازدواج کردیم و تا ۵ ۶ سال دیگه قصد نداریم بچه بیاریم یعنی من مخالفم اونم قبول کرده ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم از این بابت طبیعیه یا احساساتی شدم؟  

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دیگ ،اگه از قبل توافق کردین ک خب حرف زدین اما اگه یهو واسه خودت بعد ازدواج تصمیم گرفتی خب ...

نه از روز اول همیشه حرفش میشد اینو گفته بودم  یهویی تصمیمشو نگرفتم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

من عاشق بچه بودم از مجردیم لباس میخریدم نوزادی موقعی ک شوهرم اومدخواستگاری درموردش صحبت کردیم دوست داشت بعد میرفتیم مهمونی دختر دوستشو خیلی دوس داشت 1سالش بود ازدواج کردیم دیدم علاقش زیاده منم عاشق بچه به لطف خدا زاشتم باردار شم الانم الهی شکر دعامیکنم صحیح وسلامت به دنیا بیان بغل بگیرمشون😍

چند سالتونه اوضاع مالیتون خوبه یا ن

من ۲۱ اون ۳۱ ...از نظر مالی مشکلی نداریم

من عاشق بچه بودم از مجردیم لباس میخریدم نوزادی موقعی ک شوهرم اومدخواستگاری درموردش صحبت کردیم دوست د ...

ای جانم عزیزم انشالله خدا برات حفظشون کنه😍😍❤️ خیلی ام عالی❤️

بچه و قراره تو ۹ماه حمل کنی از خون و استخونت و جونت مایه بذاری زایمان کنی پوشک شب بیداری شیردهی و... ...

درسته قبول دارم حرفتو مسئولیت خیلی سنگینیه واقعا

مرسی قشنگم ❤خدا عزیزاتو حفظ کنه

ممنونمم❤️😍

من ۲۱ اون ۳۱ ...از نظر مالی مشکلی نداریم

شرایطتون که خوبه فقط میمونه شرایط روحی و جسمی شما که کی امادگیشو داشته باشین 

منم پنج شش سال عقب انداختم الان پشیمونم میگم کاش همون اوایل باردار شده بودم الان دیگه بزرگ بود 

برای تو مشکلی نیست ولی برای شوهرت سنش میره بالا تازه اگه دقیق همون موقع که میخواین حامله بشی و طول ن ...

نمیدونم چی بگم 

شرایطتون که خوبه فقط میمونه شرایط روحی و جسمی شما که کی امادگیشو داشته باشین منم پنج شش سال عقب اندا ...

دقیقا اصلا امادگی روحی ندارم ...واقعا چه جالب شاید چون نیاوردین این حسو دارین وگرنه کلی از اون چند سال استفاده کردین بدون بچه