2777
2789
عنوان

برای بار سوم‌ مچ شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 85 پست
یکی مث من با 33 سال غ با هیچ دختری نبوده یکی هم مث همسر ایشون

خب داداش حتمی شما مشکلی دارین به دکتر مراجعه  کنید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
نه خیر سرم خودم انتخابش کردم عاشق هم بودیم:)

بنظرم تا حالا خیلی خانمی کردی ولی دیگه بیشتر از این به خودت توهین نکن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمایی که اهل تنوع طلبی میشم دیگه ترک نمیکنن میدونی چرا چون وون خانم تو بهترین حالت و با بهترین شکل ...

دقیقا درست گفتی همین حرفا رو میخوام در غالب یه داستان واسه شوهرم تعریف کنم تا اگه روزی هوس خیانت به سرش زد یادش بیاد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خیلی دلم میخواد جدا بشم تا الان هم به خاطر خانوادم سکوت کردم خیلی سخته تو حرف آسونه زندگی ۷ ساله رو ...

عزیز دلم خانمی تو ۵۰ سالگی سوال پرسیده بود و گفته بود ۲۷ ساله دارم خیانت شوهرم تحمل میکنم الان جوونی الان بچه نداری الان تازه ای فکر کن بشه ۵۰ سالت بعد نگاه کنی به خودت تف و لعنت کنی چرا موندم چرا هدر رفتم چرا اینجور شد 

البته که من از شرایط خانوادگی شما خبر ندارم ولی اگه امکانش رو داری زندگیت تغیر بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

همینکه اینجایی از صدتا دختر بازی بدتره

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مردی ک تو نینی سایته حال و اوضاعش معلومه

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

خانوادم بفهمن حمایتم میکنن ولی خیلی غصه میخورن برای اینکه بقیه غصه نخورن و زندگیشون بهم نریزه خودمو ...

اشباهت کردی من الان خودم مادرم درسته که بفهمم دخترم تو شرایط بدی قرار گرفته خیلی ناراحت میشم و غصه میخورم ولی نجاتش میدم اما بیشتر ناراحت میشم و غصه میخورم که تو شرایط سخت و بد بمونه

بعدم تو هیچی نگفتی اون داره راحت گار خودش میکنه نه ترسوندن نه قهر کردی نه هیچی گر چه توبه گرگ مرگه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
سنتی بود ازدواجت؟

نه صنعتی  بوده!!

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .