2777
2789
عنوان

برای بار سوم‌ مچ شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم میخواد جدا بشم تا الان هم به خاطر خانوادم سکوت کردم خیلی سخته تو حرف آسونه زندگی ۷ ساله رو ...

سخته ولی بیشتر از این هم بمونی فقط داری جوونیتو هدر میدی، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نمیدونم چرا توانشو ندارم اصلا دوسش ندارم دگ ولی وقتی به طلاق فکر میکنم وحشت میکنم😞

آدمایی که اهل تنوع طلبی میشم دیگه ترک نمیکنن میدونی چرا چون وون خانم تو بهترین حالت و با بهترین شکل و بی توقع باباشه اما زن یه روز مریضه یه روز حمام نرفته یه روز اعصاب نداره و کلا ۲۴ ساعت کنارته اون براش لذت بخشه که اوقات بدش برای اون آقا نیست و بهترین شکل و بهترین حالتش دیده میشه اگرنه هیچ فرقی آدما با هم ندارن همه یه سری نکات منفی و مثبت دارن همه روزای بد و حال بد دارن همه درد دارن غم دارن شادی هم دارن و اگه قرار باشه کنار هم زندگی کنند از هم توقع هم دارن.... ولی خب کی فکر میکنه کاری که من میکنم آیا درسته یا نه؟کی میگه اگه خودم رو بذارم جای همسرم کارم درسته یا نه؟ کلا فکر خوشگذرونی لحظه ای

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بعد همین شوهر اسی بعد طلاقش میگه جدا شدم چون زنم خیلیییی شکاک بود دوست من با یه مرد متاهل رفیق بود میگفتم چرا با این مردی کات کن زن داره میگفت وای نههههه انقدر مرد خوب و مهربونیه کلی برام خرج میکنه زنش آدم نیست شکاکه روانیه دم ساعت بهش گیر میده واقعا مونده بودم چی بگم بهش

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

عزیزم بعد ۷ سال با تن سالم و حال روحی بد جدا شی بهتره

یا بعد ۱۰ سال با کلی مریضی جسمی و روانی و وسواس شدن ؟؟؟؟ انتخابت کدومه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

اقا طلاق بگیر روی خودت کار کن  و شغل داسته باش پیش خانوادت هیچ وقت برنگرد . همه جا پر مرد اون نشد یکی دیگه ازدواج کن وللش بابا . نگاه کن یه زن پول داشته باشه بچه و خانواده اصلا مهم نیست .