2777
2789
عنوان

برای بار سوم‌ مچ شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 85 پست
خب چرا جدا نمیشی؟؟دیگه چند بار باید بهت خیانت کنه تا متوجه بشی آدم متهدی نیست؟؟بخشش یه بارش هم زیاده ...

خیلی دلم میخواد جدا بشم تا الان هم به خاطر خانوادم سکوت کردم خیلی سخته تو حرف آسونه زندگی ۷ ساله رو بخوای جمع کنی و بری خیلی سخته..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چی باید ببینی که به جدایی فکر کنی ؟پرا میخوای یه عمر خودت و عذاب بدی ؟خونوادت پشتت نیستن؟

خانوادم بفهمن حمایتم میکنن ولی خیلی غصه میخورن 

برای اینکه بقیه غصه نخورن و زندگیشون بهم نریزه خودمو تو این سالا داغون کردم

خب یبار بترسونش بهش بگو میخام طلاق بگیرم اگ باز آدم نشد واقعا طلاق بگیر

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡