2777
2789
خیلی هم عجیب ولی الان وویسشون رو دیدم

شوهرت خودشیفتس احتمالا و خودخواه همچی و برای خودش خوب برای بقیه بد میدونه خیای حطرناکن اینجور مردا میتونن هر بلایی سر زن بیارن چون حق خودشون میدونن و ضد زن هستن ، چقدر پرروش کردی این رو دادن زنا و تعریفا و محبتای اضافه زنا مردارو انقدر رو دار میکنه هر کاریو حق خودشون بدونن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت 18 ک نهولی جاریم شوهرم ب اسم کوچیک صدا میزنه و فعل مفرد بکار میبره ده سال کوچکترهمن واقعا بدم ...

والا من برادر شوهرامو با اسم کوچیو صدا میزنم ،زنداداشاشم با اسم کوچیک صدا میزنن شوهرم و مشکلیم پیش نیونده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
یه وویس دیدم گوشی همسرم پاک کرده بود

خوب از کجا میدونی چی گفتن توش؟

بعد پاک کته که معلوم نمیشه ویس بوده یا نوشته

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مثبت 18 ک نهولی جاریم شوهرم ب اسم کوچیک صدا میزنه و فعل مفرد بکار میبره ده سال کوچکترهمن واقعا بدم ...

منم به برادرشوهرم میگم ممد... الان یعنی باس برم بهش بگم اقا ممد🙄 چه سخت گیری تازه به روی طرفم اوردی 

منم به برادرشوهرم میگم ممد... الان یعنی باس برم بهش بگم اقا ممد🙄 چه سخت گیری تازه به روی طرفم اوردی

آره بابا زیادی حساسن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آره

من منظورتون از حرف مثبت هیجده را دقیق نفهمیدم 

ولی در هر سطحش اصلا قابل تحمل نیست 

زنگ بزنید به جاری و از خجالتش در بیایید و با شوهرتون هم برخورد جدی و تهدید به طلاق و قطع ارتباط کامل با جاری 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

منم با برادر شوهرم حرفای +۱۸میزنم اما سر مزار مرحوم و مرحومه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شوهرت باید‌سگ‌محل کنه وقتی اون اسم‌کوچیک میگه توام شوهرشو با اسم‌کوچیک‌صدا کن واکنش زنشو ببین چقدر ادمارو پررو میکنید ادم شاخ در میاره بخدا 

جاری میگفت دیشب نتونستم فلان کنیمپریود شدمو همسرم گفت پریودی خوب دم صبح میدادی

اسی تو رو خدا بگو تو چیکار کردی بگو دلمون خنک شه