2777
2789
رفته بود تو سطل زباله گوشی اونجا دیدم

اهاان

ببخشیدا میدونم وقتش نیست. ولی مگه پیام صوتی میشه فرستاد توی پیامک،؟؟ چون گفتی سطل اشغال ذهنم به پیام یا همون اس ام اس رفت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد خودت با مردی از فامیلت اینکارو کن ببین واکنش شوخرت چیه ؟ اگه کاری بده برای همه بده کسی خونش ...

هیچ وقت سطح خودم رو پایین نمیارم 

انقدر این جاریم بی کلاسه 

بی ریخت و چاقالو و بد اندام و بدلباس

یه چیز اعجوبه اس 

یه چیزی تو مایه های لاله اسکویی که خیلی بدتیپ میشه تو فیلما 

جاری میگفت دیشب نتونستم فلان کنیمپریود شدمو همسرم گفت پریودی خوب دم صبح میدادی

😔😔😔

چقددددر راحتن با هم

جلو شما ام انقدر راحتن؟

پوشش و حرف زدن و بگو بخند و ....

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یا خود خدا  موهای تنم سیخ شد  

من  ووبرادرای  شوهرم  ب زور  سلام میکنیم     وضعیت و جو خانواده تونچطوره  که  جاریت  و شوهرت   اینطورین

اللهم عجل لولیک الفرج
رفته بود تو سطل زباله گوشی اونجا دیدم

اگه‌کار بدی نمیکنن چرا بتو نشون نداده پاک کرده ؟کارخوبو که پنهان نمیکنن جالبه ،یمدت هیچی نگو چکشون کن ببین چیا میگن بروی خودت نیار یمدت 

واه😱😱😱 وای من اگه بودم الان زنگ میزدم برادرشوهرت میگفتم دلدرد خانمت چطوره؟ شوهرم گفت پریود شده دیشب نتونستین بکنین... فتنه ای میکردم اون سرش ناپیدا... اینا معلومه ی جریانی دارن ایق راحتن در مورد سک.س و پریودی هم میحرفن

منم به برادرشوهرم میگم ممد... الان یعنی باس برم بهش بگم اقا ممد🙄 چه سخت گیری تازه به روی طرفم اوردی

منم برادرهای شوهرم رو به اسم صدا میزنم یعنی زشته؟

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔