2821
2789

همش پیش فامیل ابرومونو‌ میبره خیلی بی ملاحظه س..وضعمون از اینی که هست خیلی خیلی بدتر نشون میده در حالی که ما ماشین داریم ملک داریم اونا ندارن..500میلیونمون تو قرضه نشده بهمون پس بدن ماه دیگه میدن

این ماه یکم دستمون تنگ بود برداشته به پسر خالم درخواست پول کرده پسر خاله ای که تو عمرم یبار دیدمش در حالی که لازممون نبود..بعد خاله اینام فردا میان خونمون به مامانم تعارف گوشت اینا میکنه بیاریم..مامانم نه نمیگه😭😭دوسندارم کوچیکمون کنه..بخدا وضعشون از ما بدتره ولی خودشونو نمیکشن پایین اونا😭انقد گریع کردم 

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامانت میترسه چشش کنن انگار

نبخدا انقدر ساده س..یروز بی پول باشیم انگار اسمون به زمین رسیده دیگه تا همیشه اینجوری میمونه

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
بابام فوت شده چهار ماه پیش

عزیزززم خدا صبر بهتون بده خدا رحمت کنه همه پدرها رو😥😔 خب چرا میخواد اینجوری نشون بده دلیلش رو پرسیدین؟

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

عزیزم اشکال نداره خواخر با خواهر ازاین حرفها ندارن 

اونهاهم الان باخودشون میگن چون مرد خونه فوت شده تا اینها بتونند یک مقدار مسائل مالی را ساماندهی کنند طول میکشه 

چون وقتی کسی قوت می کنه کارتها و...هم مسدود میشه 

نمیان بگن که اینها الان توفقرن 

خدا پدرتم بیامرزه نور به قبرش بباره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز